Anja Skov Hansen fra HR-afdelingen

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Anja Skov Hansen arbejder i HR-afdelingen hos InfoCare Danmark. Læs mere om Anja og hendes hverdag i InfoCare.

Før hun kom til InfoCare, havde Anja ingen erfaring med HR, men har arbejdet som Teamleder indenfor leasingbranchen i 15 år. InfoCare besluttede at tage en chance med Anja, da de havde brug for nogen, ikke kun i HR, men også til at håndtere bilflåden.

Det viste sig, at det var en god ting at tage en chance med Anja. Udover at være HR-konsulent og flådechef, ser hun også sig selv som en uofficiel PA for lederne på kontoret – og er derudover, Office Manager og Security Manager. Selvom hun har mange hatte på, holder hun stadig et stort fokus på et af sine egne personlige prioriteringer, et godt arbejdsmiljø.

Anja fortæller, at da hun startede hos InfoCare var det nærmest et kulturchok for hende – men på en god måde. Arbejdsmiljøet var bedre end hvad hun kunne forestille sig på nogen arbejdsplads. Hun beskriver sine kollegaer som meget imødekommende og omfavnende, hvilket fik hende til at føle sig hjemme med det samme.  

Om Anja

Anja bor i Hvidovre med sin kæreste og datter. Anja har en elcykel, som af og til bliver støvet af for at tage en tur på kontoret i Ballerup. Men det meste af tiden tager hun bilen, som hun deler med sin kæreste. I fritiden bruges hendes tid på at være mor for sin datter. Om sommeren kan hun lide at tilbringe tid i haven, ikke havearbejde, men bare nyde det, mens hun læser en god bog. Hun tager ofte hjem til sin hjem fødeø, Bornholm, for at tilbringe tid med familien og for bare at nyde den fred og ro, som øen kan tilbyde.

"Folk her, hos InfoCare, har, den der fantastiske kombination af, at være sjove og seriøse på samme tid. Derudover, er de vanvittigt gode til det de laver. Jeg er heldig at arbejde med mennesker, der har været her i årevis og de kender bare forretningen. Derudover, elsker jeg, at InfoCare giver mig mulighed for at have en god balance mellem arbejde og privatliv."  Siger Anja