Junior Service Delivery Manager Nikolaj Sonqvist

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Nikolaj Sonqvist er Junior Service Delivery Manager (Junior SDM) hos InfoCare Danmark. Læs mere om Nikolaj og hans hverdag hos InfoCare.

Nikolaj begyndte sin rejse hos InfoCare for en del år tilbage. Han forlod virksomheden i 6 år, for at studere en Master in Film Science før han vendte tilbage.

Nikolaj blev hurtigt en betroet medarbejder i Logistik. Dog, efter en periode, ville han gerne ind i en rolle med andre udfordringer. Så, da InfoCare, i 2021, fusionerede med Neisa, var der en ledig stilling som Junior SDM, som matchede perfekt med Nikolajs kompetencer.

Nikolajs vigtigste rolle som Junior SDM er at holde hånd i hanke, med nogle af InfoCares største kunder. Han sørger for at alt løber efter planen, i henhold til kontrakten og projektplanen.

Om Nikolaj

Nikolaj bor i nærheden af hovedkontoret i Danmark, som ligger i Ballerup. Han er gift og har to børn. Nikolaj spiller fodbold to gange om ugen, cykler på arbejde, og vi ser ham sjældent uden sin kasket. Nikolaj er stadig meget interesseret i film. Da han studerede, skrev og producerede han ved siden af sine studier en film 'Afskåret' i 2016.

"Da jeg blev ansat i InfoCare Service for fem år siden, havde jeg ingen forventninger, da jeg havde været ansat i virksomheden før og endda selv havde valgt at stoppe for at begynde på studiet. Det nye InfoCare er dog en helt anden virksomhed end den jeg forlod i 2010. InfoCare har i dag en langt mere organisk og flad organisationsstruktur, hvor der er plads til alle, frihed under ansvar og et fælles mål, dvs. kundetilfredshed. Dette er en af grundene til, at jeg har blevet hos InfoCare og har påtaget mig rollen som Junior Service Delivery Manager, efter fem gode år inden for logistik. Nu kan jeg komme tættere på kunderne og forhåbentlig bidrage endnu mere til InfoCare. Min rejse beviser, at InfoCare tror på og lytter til deres medarbejderes ønsker om videreudvikling i virksomheden". Siger Nikolaj Sonqvist