ICT-asiantuntija Hassen Kalske

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Hassen Kalske työskentee ICT-asiantuntijana Suomen InfoCarella. Lue lisää Hassenista ja hänen työstään.

Hassen on ollut InfoCarella töissä vuodesta 2005 ja toimii asiakkaan luona lähitukiasiantuntijana. Hän muistaa erityisesti kohtaamansa haasteen, jossa asiakkaalla oli ongelmia Execelin ”Master Data Services addon" -lisäosan kanssa.

Meillä oli keikka, jossa asiakkaalla oli ongelmia Excelin Master Data Services -lisäosan kanssa. Asiakkaan oma IT-tuki sai lisäosan asennettua, mutta joka kerta, kun excel käynnistettiin uudelleen, lisäosa meni pois päältä. Asiakkaan IT-palveluntarjoaja oli juuri vaihtunut uuteen. Infocare hoitaa paikallista tukea ja toinen yhtiö hoitaa Service Deskiä ja muita palveluita. Tästä muutoksesta johtuen etätyökalut eivät toimineet vielä paikallisella tuella ja koronan vuoksi iso osa asiakkaista teki töitä etänä, joten tämä oli ongelma. Löysin windowsin rekisteristä asetuksen, jolla sain pakotettua työkalun pysymään päällä. Edessä oli kuitenkin ongelma. Rekisterin käyttö oli estetty tavallisilta käyttäjiltä eikä normaalit etätyökalut toimineet, joten piti keksiä vaihtoehtoinen ratkaisu. Tarkemman tutkimisen jälkeen kirjoitin powershell scriptin, joka kirjoittaa tarvittavan tiedon rekisteriin ilman, että rekisterityökalua tarvitsee avata. Asiakas käytti teamsia, joten hän jakoi työpöytänsä minulle tätä kautta ja antoi koneensa hallinnan. Ajoin scriptin ja se toimi. Asiakas oli tyytyväinen, joten jaoin tiedon scriptistä myös heidän omalle IT-tuelle, jotka ottivat sen käyttöönsä.

Tietoa Hassenista

Hassen on 47-vuotias perheenisä. Hän pitää ulkona liikkumisesta kuten kävelystä, lenkkeilystä, pyöräilystä ja uinnista. Hän pitää myös moottoripyöräilystä ja on juuri aloittanut opettelemaan kitaran ja basson soittamisen.

”InfoCare:ssa työskentely on mielenkiintoista ja monipuolista. InfoCare tukee jatkuvaa oppimista esimerkiksi oppisopimusopiskelun kautta, jota myös minä olen hyödyntänyt.”