Senior Asiantuntija Hassen Kalske

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Hassen Kalske tekee töitä senior asiantuntijana InfoCarella, Suomessa. Lue enemmän Hassenista ja hänen jokapäiväisestä työstään InfoCarella.

Hassen on ollut InfoCarella töissä vuodesta 2005 ja on asiakkaanluona tukea-antavana asiantuntijana. Erään tarinan, minkä hän erityisestimuistaa, tapahtui ihan viime aikoina; tämä oli tapahtuma, missä käyttäjillä oliongelmia Execelin ”Master Data Services addon:in” kanssa.

”Asiakkaiden oma IT sai työkalut asennettua, muttajostain syystä se meni epäkuntoon joka kerta kun käyttäjät sulkivat Excelin. Heolivat juuri vaihtaneet IT-palveluille toisen toimijan. InfoCare antaa paikanpäällä tukea ja toinen toimija etänä. Vaihdetun palvelutoimittajan takia,etätyövälineet eivät vielä toimineet ja Covidin takia eivät vielä toimineetmyöskään paikan päällä tapahtuvalle tuelle. Covidin takia käyttäjät tekivättöitä kotoa käsin, jolloin tämä oli ongelmallista. Löysin rekisteristäasetuksen, mikä pakotti ohjelman pysymään paikallaan, mutta ongelmana oli se,että yhtiön politiikka kielsi työntekijöitä käyttämästä rekisterin ohjelmaa jasamalla en voinut käyttää virallista etätyökalua, mikä olisi antanut minullemahdollisuuden käyttää rekisteriä tilini kanssa.

Tässä vaiheessa minun oli löydettävä vaihtoehtoinenratkaisu. Tehtyäni joitakin tutkimuksia, kirjoitin PowerShell käsikirjoituksen,mikä lisäsi rekisterin avaimen avaamatta tukkeutunutta työkalua. Käyttäjä olikäyttänyt Teamsiä, joten käytimme Teamsiä jakaaksemme heidän tietokoneensa,käyttäjät antoivat minulle kontrollin ja minä ajoin läpi ja se toimi. Käyttäjätolivat iloisia ja sen jälkeen jaoin informaation asiakkaan IT:lle, ja heottivat senkin käyttöönsä.”

Tietoa Hassenista

Hassen on 46-vuotias perheen isä. Hän pitää ulkonaliikkumisesta, kuten kävelystä, hölkästä, pyöräilystä ja uinnista. Hän pitäämyös moottoripyörällä ajamisesta ja on juuri aloittanut opettelemaanbassokitaran soittamisen.

”InfoCare:ssatyöskentely on mielenkiintoista ja monipuolista. InfoCare tukee jatkuvaaoppimista, esimerkiksi antamalla mahdollisuuden oppisopimuksella opiskeluun,mitä myös minä olen käyttänyt.”