ICT- Spesialisti Jimmy Kurvinen

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Jimmy Kurvinen tekee töitä ICT-Spesialistina Suomen Info-Carella. Lue enemmän Jimmystä ja hänen jokapäiväisestä työskentelystään InfoCarella

Jimmy tuli mukaan InfoCarelle vuonna 2019 ja tekee töitäICT- Spesialistina. Hän on ollut IT-alalla jo yli 20 vuotta.

ICT - Spesialistilla on laaja joukko erilaisia tehtäviä, mm.keittiön lämpösensoreiden asennuksia. Yhdelle asiakkaalle Jimmy ja hänenkollegansa asensivat suureen keittiöön kymmenen sensoria, laitosastianpesukoneisiinja -pakastimiin. Astianpesukoneissa on kaksi vesitankkia, joista yksi on pesuaja toinen huuhtelua varten, ja asiakas halusi myös, että nuo kaksi systeemiämitataan. Asennus sujui täysin meidän suunnittelemalla tavalla, tämän lisäksidokumentoimme tämän tapauksen niin että meille tuli käsikirja seuraavaa kertaavarten.

Tietoa Jimmystä

Jimmy on 40-vuotias mies Pöytyältä. Hänen palvelualueensaon Varsinais-Suomi ja Satakunta. Hänen työpäivänsä koostuu Dellin, Lenovon ja HPtietokoneiden sekä HP:n ja Lexmarkin tulostinhuollosta. Hänellä on vaimo jakaksi lasta, yksi 10-vuotias poika ja 7-vuotias tytär. Kummatkin lapset ovatkiinnostuneita jalkapallosta, mutta Jimmyn harrastukset liikkuvat biljardin,polkupyöräilyn ja discgolfin parissa.

”Olen ylpeä itsestäni joka päivä, kun kaikki päiväntiketit on tehty ja kaikki asiakkaat ovat tyytyväisiä”, Jimmy sanoo.