Millaista on opiskella InfoCaren Leadership Academyssa?

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Joona Venäläinen opiskelee esihenkilöksi InfoCaren Leadership Academyssä

InfoCare mahdollistaa opiskelun esihenkilöksi töiden ohella vuoden kestävän Leadership Academy koulutuksen avulla! Mitä meidän Leadership Academylaiset sanoo Academysta!

Joona Venäläinen työskentelee InfoCarella projektikoordinaattorina. Hänen työtehtäviinsä kuuluu erilaisten palveluiden koordinointi ja sisäiset kehityshankkeet. Tällä hetkellä hän on myös mukana InfoCaren Leadership Academyssa!

 

Mikä sai sinut hakeutumaan InfoCaren Leadership Academyyn?

”Minulle tarjottiin mahdollisuutta osallistua Leadership Academyyn ja tartuin siihen hetkeäkään epäröimättä! Halusin laajentaa osaamistani päivittäisen johtamisen saralla. Halusin päästä oppimaan esihenkilötyötä kokeneilta ja pitkään johtamistyötä tehneiltä!”

Vaikka Joona ei esihenkilönä olekaan työskennellyt, liippaa se läheltä Joonan aikaisempia työtehtäviä. Hän oli nimittäin mukana Kesko-projektissamme projektikoordinaattorina ja toimi asentajiemme tukipisteenä. Hän siis huolehti, että asentajillamme kentällä oli kaikki kunnossa. Tämän roolin myötä hän myös kiinnostui esihenkilönä työskentelystä.

 

Millaisia oppeja toivot saavasi?

”Toivon saavani selkeän kuvan johtamisen tärkeistä kulmista kuten siitä, kuinka monialainen asema esihenkilönä toimiminen on. Tämän lisäksi haluan oppia hyväksi todettuja tapoja johtamisesta ja saada työkaluja päivittäiseen ja juridistiseen johtamiseen sekä saada lisää tietoa InfoCaren johtamisstrategiasta.”

 

Leadership Academya on nyt päälle kuukausi takana. Millaisia ajatuksia Academy on tähän mennessä herättänyt?

”Olen todella innoissani Leadership Academysta! On upeaa huomata, että InfoCare hyödyntää sisäisiä resursseja kouluttamalla omia työntekijöitä ja mahdollistamalla näin etenemisen uralla. Arvostan sitä, että Academyssa on pystytty luomaan hyvä rakenne koulutuksille. Luennon aiheet ovat olleet kiinnostavia ja sisältö vahvaa. Luennoitsijat ovat olleet ammattimaisia ja mielenkiintoisia ja InfoCaren omat Academy päivät on myös suunniteltu hyvin. Opintokokonaisuus on sopiva, ei liian kiireinen. Se antaa tilaa tehdä työtehtäviä koulutuksen ohessa. On myös plussaa, että muut Academylaiset ovat kollegoita, joten heiltä saa hyvää tukea matkan varrella!”

 

Mitkä ovat toiveesi Academyn jälkeen?

”Academyn jälkeen tiedän mitä johdan, miten johdan ja mitkä asiat ovat arvokkaita omassa johtamistyössä. Academy on hyvä paikka luoda johtamistyöstä oma struktuuri ja näkemys. Se on myös loistava paikka haistella omia vahvuuksia ja heikkouksia johtamisen suhteen. Tämän lisäksi haluan, että minulla on selkeä kuva siitä, mitkä ovat tärkeitä asioita esihenkilötyössä ja mihin ne pohjautuvat. Toivon, että Academy vahvistaa minäkuvaa esihenkilötyössä sekä kehittää taitoja työelämässä.”