Millaista on opiskella InfoCaren Leadership Academyssä?

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Jimmy Kurvinen on yksi InfoCaren Leadership Academyn opiskelijoista

InfoCare mahdollistaa opiskelun esihenkilöksi töiden ohella vuoden kestävän Leadership Academy koulutuksen avulla!

Jimmy Kurvinen työskentelee Varsinais-Suomen alueella lähituen ammattilaisena ja hoitaa muun muassa tietokoneiden, tulostimien sekä palvelimien huoltoa. Hän opiskelee tällä hetkellä myös esihenkilöksi InfoCaren Leadership Academyssa. Jimmy on aina innokas oppimaan uutta ja saa innostavan ja kannustavan luonteensa ansiosta hiljaisemmatkin tyypit mukaan erilaisiin tempauksiin.

 

Mikä sai sinut hakeutumaan InfoCaren Leadership Academyyn?

”InfoCarelle aukesi muutama uusi People Managerin paikka ja näin tässä tilaisuuden laajentaa osaamistani ja astua pois mukavuusalueeltani kohti vaativampaa roolia. Samoihin aikoihin InfoCarella lanseerattiin Leadership Academy ja koska kiinnostukseni esihenkilötyötä kohtaan oli huomattu, kysyttiin kiinnostusta osallistua Leadersip Academyyn suoraan esihenkilöksi hyppäämisen sijaan. Tämä sopi itselleni paremmin kuin hyvin, sillä näin pääsin opettelemaan esihenkilön työtehtäviä ensin. Kun yrityksessä tarjotaan mahdollisuutta itsensä kehittämiseen ja haastamiseen ja uuden oppimiseen olen aina mukana.”

 

Millaisia oppeja toivot saavasi?

”Toivon että saan valmiudet esihenkilönä toimimiseen sekä teoriapainotteisten että käytännön tehtävien kautta.”

 

Leadership Academya on nyt 3 kuukautta takana. Millaisia ajatuksia Academy on tähän mennessä herättänyt?

”Leadership Academy on opettanut katsomaan laatikon ulkopuolelle ja hahmottamaan kokonaisuutta sekä yrityksen arvoketjun tärkeyttä. Academy on auttanut konkreettisesti ymmärtämään, miksi yrityksessä annetaan tavoitteita ja mikä rooli tavoitteiden saavuttamisella on yrityksen kasvun kannalta. Olen ymmärtänyt, että tietyt toimintamallit eivät ole kenenkään kiusaksi vaan ne takaavat, että kaikilla on jatkossakin työpaikka, jossa on mukava olla.”

 

Mitkä ovat toiveesi Academyn jälkeen?

”Toivon, että olen saanut riittävästi oppeja sekä valmiudet esihenkilötyöskentelyyn ja että jossain vaiheessa pääsisin myös työskentelemään esihenkilönä.”