Millaista on opiskella InfoCaren Leadership Academyssa - Jani Nurminen

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Jani Nurminen opiskelee InfoCaren Leadership Academyssa. Lue mitä ajatuksia opiskelu on herättänyt!

Mikä sai sinut hakeutumaan InfoCaren Leadership Academyyn?

Olen odottanut tilaisuutta edetä urallani, koska olen tehnyt asiantuntijan töitä kentällä jo pidemmän aikaa ja koin, että nyt on aika ottaa se seuraava askel uralla eteenpäin. Alun perin hain meillä avoinna ollutta People Managerin paikkaa ja sen myötä minulle tarjottiin ensin mahdollisuutta osallistua Leadership Academyyn ja ilman muuta halusin ottaa tästä mahdollisuudesta kopin! On mahtava huomata, että InfoCare haluaa panostaa kouluttamiseeni ja uralla kehittymiseeni!

 

Millaisia oppeja toivot saavasi?

Tavoitteeni on oppia ne perusteet esihenkilötyöhön, sillä koen, että perusteista on aina lähdettävä liikkeelle. Vaikka moni perusasia onkin itselleni jo tuttua, niin haluan saada omille tiedoille ja osaamiselle vahvistusta. Toivon myös saavani käytännön esimerkkejä, kuinka toimia erilaisissa tilanteissa lähiesihenkilönä. Palautteen antaminen ja vastaanottaminen on ollut aiheena paljon esillä ja sen tärkeys onkin korostunut koulutuksen myötä. Olen saanut paljon työkaluja tiimiläisten tarpeiden kuuntelemiseen ja heidän etujensa ajamiseen.

 

Leadership Academya on nyt 7 kuukautta takana. Millaisia ajatuksia Academy on tähän mennessä herättänyt?

Leadership Academy on ollut pelkästään positiivinen kokemus enkä keksi mitään negatiivista sanottavaa. Academyn järjestämisessä mukana ollut tiimi on selkeästi panostanut koulutuspäiviin ja materiaalit ja runko on ollut tarkasti mietitty ja suunniteltu. On ollut myös mahtava huomata, että operatiivinen johtajammekin on ollut mukana koulutuspäivissä kertomassa yrityksen toiminnasta ja sisäisistä käytännöistä. Management Institute of Finland on järjestänyt mahtavia koulutuspäiviä ja koen, että InfoCaren omat koulutuspäivät ovat olleet loistava lisä, koska näin saamme oppeja myös yrityksen sisäisistä toimintatavoista. On ollut myös positiivista huomata, kuinka koulutusohjelma on suunniteltu niin ettei se tunnu kuormittavalta omien töiden lisäksi.

 

Mitkä ovat toiveesi Academyn jälkeen?

Pääsin vähän aikaa sitten siirtymään People Managerin rooliin ja tavoitteeni onkin valmistumisen jälkeen hoitaa työni mahdollisimman hyvin. Olen luonteeltani melko kilpailuhenkinen ja haluankin esihenkilönä olla paras mahdollinen. Toimin tällä hetkellä South West alueella People Managerina ja tavoitteeni on, että tiimiläisilläni on mukava tulla töihin ja he aidosti viihtyvät meillä töissä.