Millaista on opiskella InfoCaren Leadership Academyssa - Tomi Kanerva

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Tomi Kanerva on yksi InfoCaren Leadership Academyn opiskelijoista!

InfoCare mahdollistaa opiskelun esihenkilöksi töiden ohella vuoden kestävän Leadership Academy koulutuksen avulla!

Kuka olet

Olen Tomi Kanerva ja toimin People Managerina Itä- ja Pohjois-Suomessa.

 

Mikä sai sinut hakeutumaan InfoCaren Leadership Academyyn?

InfoCarella avautui esihenkilön paikka, jota päädyin hakemaan. En tuolloin saanut kyseistä paikkaa, mutta sain mahdollisuuden aloittaa InfoCaren Leadership Academyn ensimmäisten joukossa. Tästä hetkeä myöhemmin avautui uusi mahdollisuus päästä esihenkilöksi, tällä kertaa Itä- jaPohjois-Suomen alueelle, joka osui maantieteellisesti omaan sijaintiini paremmin, kuin edellinen avoinna ollut paikka. Nyt olen päässyt kehittämään taitojani esihenkilönä ja Academy onkin tukenut nykyistä rooliani erittäin paljon.

 

Millaisia oppeja toivot saavasi?

Leadersip Academyn porukan sekä HR:n kesken on aina loistavia keskusteluja, jotka koen erittäin tärkeiksi. Keskusteluissa on tullut esille tärkeitä pointteja liittyen muun muassa päivittäisjohtamiseen sekä itsensä johtamiseen ja nämä opit olenkin kokenut erittäin tärkeiksi esihenkilötyössä. Koen sen etuoikeutetuksi, kun saan toimia esihenkilönä ja opiskella Leadership Academyssa samaan aikaan. Näin saan tuotua Academyssa opitut asiat suoraan käytäntöön.

 

Leadership academy on nyt puolessa välissä. Millaisia ajatuksia Academy on tähän mennessä herättänyt?

Academy on ollut todella hyvä konsepti kokonaisuudessaan. Se on todella hyvä työsuhde-etu, että on mahdollista opiskella esihenkilöksi oman työn ohessa. Mahtavaa, että yritys panostaa siihen! InfoCaren omat koulutuspäivät ovat olleet myös hyvä lisä. Koen, että Academy on lisännyt myös muilla kuin vaan Academylaisilla kiinnostusta kouluttautumiseen, mikä on todella hienoa!

 

Mitkä ovat toiveesi Academyn jälkeen?

Haluan jatkaa omaa kehittymistä esihenkilönä ja mielessä onkin jo seuraavana askeleena yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Varmasti jatkan tulevaisuudessakin kouluttautumista ja itseni kehittämistä. Nyt siihen on vielä loistava mahdollisuus, kun on työpaikka, joka mahdollistaa kouluttautumisen ja itsensä kehittämisen.