Service Desk tiimikoordinaattori Peter Fransson

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Peter Fransson tekee töitä tiimikoordinaattorina InfoCaren Service Deskillä. Lue lisää Peterin työstä Suomen InfoCarella.

Kesän 2021 aikana Peterin tehdessä töitä tiimikoordinaattorina infoCaren Service deskillä, koki yksi asiakkaista vakavan kyberhyökkäyksen. Tämä kyberhyökkäys johti siihen, että kaikkien asiakkaan työntekijöiden täytyi uusia salasanansa.  Tästä seurasi tietenkin paljon haasteita myös Service Deskille, kun kyberhyökkäyksen seurauksena pelkästään puhelinsoittoja tuli  814 ja tämän lisäksi myös chat – ja sähköpostipyyntöjä oli merkittävä määrä.

”Heti kun saimme tiedon tästä hyökkäyksestä, lähdimme välittömästi organisoimaan koko tiimiä kontrolloimaan vahinkoa.”

Pystyäkseen pitämään koko ajan yllä parhaan mahdollisen palvelun, Peter oli tavoitettavissa vuorokauden ympäri. Tarvittiin erikoistoimenpiteitä ja jatkuvaa päivystystä puhelinlinjoilla. Jälkikäteen Peter ja InfoCare saivat asiakkailta kiitosta siitä, että hän ja Service Desk  -tiimi olivat pysyneet antamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkaalle tässä kriisitilanteessa.

Tietoa Peteristä

Peter on Ruotsista ja pitää itseään ruotsalaisena. Viime vuosina hän on asunut Suomessa kahden lapsensa ja vaimonsa kanssa. Hän on pääasiassa kiinnostunut tietokoneista ja koodauksesta.