Service Desk tiimi koordinaattori Peter Fransson

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Peter Fransson tekee töitä Service Desk koordinaattorina Suomen InfoCarella.

Kesän 2021 aikana Peterin tehdessä töitä tiiminkoordinoijana, yksi asiakkaista koki vakavan kyberhyökkäyksen. Tämäkyberhyökkäys johti siihen, että kaikkien asiakkaan työntekijöiden sekä sivu-ja palvelutilien omistajien täytyi uusia salasanansa.  

Tästä seurasi tietenkin suuren suuria mullistuksia, kunensimmäisenä päivänä oli 814 puhelinsoittoa sekä chat – ja sähköpostipalveluja.Heti kun tästä hyökkäyksestä johtunut kommunikaatio oli tullut korviimme,lähdimme välittömästi organisoimaan koko tiimiä vahinkoa kontrolloimaan.

Pystyäkseen koko ajan pitämään yllä parhaan mahdollisenpalvelun, Peter oli tavoitettavissa vuorokaudet ympäri. Tarvittiinerikoistoimenpiteitä ja jatkuvaa päivystystä puhelinlinjoja.

Jälkikäteen Peter ja InfoCare saivat asiakkailta kiitostasiitä, että hän ja tiimi oli fokusoinut antamaan parhaan mahdollisen palvelunasiakkaalle tässä kriisitilanteessa.

Tietoa Pateristä

Peter on Ruotsista ja pitää itseään ruotsalaisena. Muttaviimeisinä vuosina hän on asunut Suomessa kahden lapsensa ja vaimonsa kanssa.Hän on pääasiassa kiinnostunut tietokoneista ja koodauksesta.