Nordic Service Delivery Manager Daniel Bjørstad

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Daniel Bjørstad er Nordic Service Delivery Manager i InfoCare. Les mer om Daniel og hans hverdag i InfoCare.

Daniel feiret nylig sitt 10-års jubileum i InfoCare. Hans karriere begynte som vikar mens han studerte, og før han ble fast ansatt i november 2011.

Etter å ha jobbet for InfoCare nesten hele sitt voksne liv, er Daniel sikker på at det er et av de beste selskapene å jobbe for. I løpet av de siste ti årene har han fått mulighet til å prøve  ulike roller, og de siste tre årene har Daniel jobbet som Nordic Service Delivery Manager i Oslo. Han inngår i serviceleveranse- og prosjektteamet til noen av InfoCares største kunder.

Daniels hverdag handler om å analysere behovene til InfoCare sine kunder og sikre kvalitet i leveransene. Fra implementering, oppstart, operasjonelt og til endelig leveranse. Rollen som Service Delivery Manager innebærer et betydelig ansvar, og Daniel føler seg også forpliktet til å forbedre arbeidshverdagen til teknikerne.

Daniel er spesielt stolt av et prosjekt gjennomført for kunden Circle K. InfoCare-teamet bak dette prosjektet signerte og implementerte Circle K kontrakten for Norge, Danmark og Sverige.

Om Daniel

Daniel er født og oppvokst i Oslo. Han vil beskrive seg selv som en lojal, optimistisk og en rolig person. På fritiden elsker han å være sammen med familie og venner, spesielt niesene og nevøene hans. Når han ikke er sammen med familie og venner, er han sannsynligvis ute på tur i skogen og fisker. Dessuten så brygger han sitt eget øl!

“Jeg er stolt av reisen min i InfoCare så langt, og håper å fortsette den positive utviklingen min.”