Team Leader Ivan Maric

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Ivan Maric jobber som teamleder i InfoCare Norge. Les mer om Ivan og hans hverdag i InfoCare.

Ivan begynte sin reise i InfoCare i 2012. Han startet som tekniker og har jobbet seg opp til teamleder og produktspesialist. I 2017 ledet han teamet som var ansvarlig for Flytoget-prosjektet. Dette var et stort prosjekt, der teamet hans jobbet med alt fra koordinering av leverandører, teknikere, kundekontakter, til å håndtere installasjonene ute på alle lokasjonene.

“Det var en meget omfattende jobb og den krevde at vi laget en dedikert vaktplan for teknikerne, da arbeidet pågikk hele døgnet. Jeg husker dette prosjektet som ekstremt hektisk, men også et fantastisk eksempel på lagånd og engasjement fra mine kolleger og arbeidsgiver,” forklarer Ivan.

Om Ivan

Ivan kommer opprinnelig fra Serbia. Han flyttet til Norge i 2008, og bor for tiden i Oslo med sin kone og to sønner på 8 og 12 år. På fritiden liker han å være ute i naturen, og dyrke en av sine hobbyer som landskapsfotograf. Han er også en ivrig dykker, sertifisert til 30 meter og har utforsket vannet i mange land rundt om i Europa.  

“InfoCare har mange høyt kvalifiserte og dedikerte medarbeidere. Suksessen skaper vi gjennom å samarbeide som ett team og alle som har vært involvert i å skape resultatene.”