Prosjektleder Thea Barsten

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Thea Barsten arbeider som prosjektleder i InfoCare Norge. Les mer om Thea og hennes hverdag hos oss.

Thea har en spesialisering innenfor IT-infrastruktur, noe som er en fordel når du jobber som prosjektleder i InfoCare. Hun har allerede gjennomført en rekke vellykkede prosjekter for selskap som Conscia (NAV Vestland, NAV Agder, Statnett), Telia, TietoEvry, Acer, Entur og Atea.

Som prosjektleder i InfoCare har Thea ansvaret for å holde prosjekter innenfor tidsplanen og budsjett. Det er også stort fokus på kundetilfredshet. I tillegg til å være prosjektleder på ulike prosjekt, er Thea leveransekoordinator for flere store selskap, som COOP, HP og Dustin. Thea er også aktivt involvert i interne prosjekter innen interne forbedringer og detaljvarehandel.  

Om Thea

Thea er en 28 år gammel kvinne fra Molde. Hun bor for tiden i Oslo sammen med samboeren sin og en valpen Java. Hun har en bachelorgrad i informatikk, og er lidenskapelig opptatt av å utvikle og forbedre prosjekter, samt å optimalisere prosesser.  

Kundetilbakemelding på Theas første prosjekt: “Tusen takk Thea, for din fantastiske profesjonalitet i å engasjere deg med min kollega og utføre InfoCare sine oppgaver frem til i dag, med bare et minimum av involvering fra vår side.”