Installationschef Anders Donnerfors

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Anders Donnerfors är ansvarig för ett av InfoCares nya affärsområden med ny teknik - installation av smartboxar/click & collect-lösningar inom Retail. Läs mer om Anders och hans dagliga arbete på InfoCare.

Anders har arbetat på InfoCare sedan 2012. Genom åren har han innehaft flera olika positioner inom företaget, från print/pc-tekniker till Dispatcher/planerare och därefter i olika chefsroller. År 2022 antog Anders en ny roll i vilken han byggde upp ett helt nytt affärsområde för företaget; nämligen installation av smartboxar/click & collect-lösningar inom Retail, för kunder spridda över hela Sverige. Anders har byggt upp funktionen från grunden, rekryterat ett team av dedikerade tekniker och lagt grunden för detta nya affärsområde.

Anders är en mycket uppskattad kollega och ledare och därmed ett bra exempel på de möjligheter InfoCare erbjuder vad gäller att att växa, lära sig och utveckla en bred karriär inom företaget.

Om Anders

Anders är född och uppvuxen i Sverige på landsbygden. Idag bor han i Västerås med sin katt Zelda och på fritiden tycker han om att spela onlinespel och läsa böcker; särskilt om filosofi och psykologi vilka är ämnen han har ett stort intresse av. På vintern kan du se Anders på en snowboard medan han på sommaren gärna umgås med vänner, grillar och njuter av den svenska naturen vid sommarhuset.

"Allt som krävs för att gå framåt i livet är att ta ett litet steg. Ärlighet öppnar dörrar som du aldrig skulle ha kunnat föreställa dig."