Projektledare Emelie Fälting

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Emelie Fälting är projektledare på InfoCare Sverige. Läs mer om Emelie och hennes dagliga arbete på InfoCare.

När Emelie började arbeta på InfoCare var hon nyutexaminerad från en tvåårig utbildning inom upphandling och strategiskt inköp. Där fick hon certifiera sig inom projektmetoden Prince2. Hon fastnade och kände genast att det var detta hon ville fortsätta med. Emelie frågade sin lärare var hon skulle börja? Svaret var att en roll som projektsamordnare skulle vara en bra start. Sagt och gjort, Emelie letade efter lediga jobb som projektsamordnare och skickade in en ansökan för ett arbete på InfoCare.

Emelie började sin roll som projektkoordinator på InfoCare 2019, men blev befordrad till projektledare bara månader senare. Hon berättar att hon lärde sig mycket under dessa månader då hon fick möjlighet att delta i flera olika projekt innan hon gick på föräldraledighet. En av de bästa aspekterna med InfoCare är att hon får arbeta med olika kunder som har med olika behov, berättar hon. Detta gör att Emelie kan uppmärksamma nya förbättringsområden och bidra till att  kundupplevelsen blir ännu bättre.

Om Emelie

Emelie har två barn och en hund. Hennes huvudsakliga "intressen" numera är att skrika "Sluta slåss!" och att städa efter fester som hon aldrig var inbjuden till (läs: röran efter hennes två barn). I övrigt uppskattar Emelie att handla second hand, att bygga och renovera möbler, samt ståuppkomik.

"Jag tycker verkligen om alla mina kollegor och chansen att få prata med dem så ofta som jag gör. Det uppskattar jag verkligen. Jag ser mig själv som ödmjuk och jag vet att mina kollegor ser att jag vill lära mig och vara delaktig för att växa som projektledare och därmed också i det arbete vi utför för våra kunder."