Fältservicetekniker Lars Demant

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Lars Demant är Fältservicetekniker på InfoCare. Läs mer om Lars och hans dagliga arbete på InfoCare.

Lars började på InfoCare 1988 med att serva faxapparater, printers och terminalsystem. Han har genom åren specialiserat sig inom ett brett spektrum av olika tekniker och ansvarat för intern och extern teknisk utbildning, såväl nationellt som internationellt.

Lars är ett välkänt ansikte för många av våra kunder. Under åren har han varit med på InfoCares resa genom namn- och organisationsförändringar. Rollen har skiftat beroende på företagets behov och prioriteringar. Lars är alltid redo för nya utmaningar och för att lära sig något nytt.

Lars älskar variationen han har i sitt arbete. Att aldrig veta hur dagen kommer att se ut ger honom energi och motivation och han ser alltid till att lämna kunden först när allt fungerar och problemet är löst, med en nöjd kund som resultat.

Om Lars

Lars bor i Arlöv utanför Malmö i södra Sverige med sina två katter. Han har två barn och är intresserad av bilar, gymträning och husbygge/rekonstruktion. Älskar teknik och tycker om att läsa och förkovra sig inom teknik också på sin fritid.

"Var inte en hjälte! Tryck inte på Enter om du inte vet vad du gör. Planera, hitta den bästa lösningen och tänk kvalitet i allt du gör – slutresultatet ska stå i fokus."