Operations Manager Martin Eng

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Martin är Operations Manager på InfoCare. Läs mer om Martin och hans dagliga arbete på InfoCare.

Martin började sin resa inom InfoCare 2005 som servicetekniker i Karlstad. Fram till 2014 arbetade han som tekniker och teamledare inom  ett stort antal olika teknikområden  såsom datorer, skrivare,  servrar, nätverk, bankomater osv. 2014 tog Martin ett nytt steg i sin karriär och blev servicechef för två kontor i Sverige. Rollen innefattade då ansvar för både tekniker och konsulter. Under åren som följde utökade Martin sitt ansvarsområde till att omfatta fler kontor under egen ledning. Som mest var Martin under en period  ansvarig för sju kontor i Sverige, där fokus låg på fältserviceverksamheten.

År 2019 blev Martin ombedd att ta över rollen som Fältservicedirektör. Han innehade  positionen i ungefär ett år, innan han därefter gick över till  sin nuvarande roll som Operations Manager. Som Operations Manager är Martin en del av den svenska ledningsgruppen och  fokuserar på förbättringsinitiativ och implementering av processer, system och strategier för att utveckla fältserviceverksamheten inom InfoCare. Parallellt med detta  har Martin  temporärt klivit in i flertalet chefsroller såsom exempelvis  Dispatch Manager och Service Manager för olika regioner.

Martin har med sin historia och bredd inom InfoCare en unik expertis och är en mycket uppskattad ledare och kollega. Med sin djupa kunskap och drivkraft bidrar Martin  till att utveckla InfoCares verksamhet inom fältservice.

Om Martin

Martin bor i Karlstad med sin familj bestående av fru och två barn. Han tycker om friluftsliv och uppskattar aktiviteter såsom exempelvis kajakpaddling.  

"Ingenting är omöjligt – det är bara en fråga om tid!"