IT-tekniker och konsult Mathilda Löfström

Livet på InfoCare
Uratarinoita
Livet hos InfoCare
Life in InfoCare
Livet hos InfoCare

Mathilda Löfström arbetar som IT-tekniker och konsult på InfoCare. Läs mer om Mathilda och hennes dagliga arbete på InfoCare.

Mathilda arbetar på InfoCare sedan tre år.  För närvarande har hon ett uppdrag  som IT-tekniker och konsult hos en av InfoCares största kunder. Mathilda är chef för kundens  supportcenter och hennes dagliga uppgifter består av  hantering av incidenter  där hon ger service till kundens totalt ca 800 medarbetare när de behöver teknisk support. Incidenterna kan exempelvis handla om nätverks- och skrivarproblem eller så har slutanvändaren behov av programvaruinstallation.

För InfoCare är det viktigt att vi levererar exceptionell kundservice. Mathilda ger ett ansikte åt detta genom att alltid erbjuda  utmärkt service till våra kunder, vilket ofta också bekräftas av kundernas kontaktpersoner. Nyligen fick hon uppmuntrande ord om det stöd hon gav när hon bytte ut en trasig dator; något hon gör dagligen.

Om Mathilda

Mathilda bor strax utanför Västerås i Sverige. Hon har en dotter och bor i ett hus med sin familj. Mathilda älskar att sticka och sy kläder, och just nu arbetar hon med ett projekt där hon syr en klänning till sin väns 30-årsdag.

Citat från kund:

"Mathilda har gett mig ett fantastiskt stöd hela tiden. Jag är mycket tacksam för funktionen InfoCare tillhandahåller för oss som kund. Det var ett bra beslut att investera i att öppna denna möjlighet (support center) som ger snabb tillgång till support. Och som jag sa är jag mycket nöjd med det stöd jag har fått från personalen som arbetar här. Just nu särskilt från Mathilda".