Onitio – ny førende nordisk IT-koncern

InfoCare -
9.4.2023

Visma-virksomhederne Exso AS, Value Retail Consulting AS og Esscom AB går sammen med InfoCare og fusioneres til én koncern med et nyt navn: Onitio. Aars står bag, som langsigtet og strategisk ejer.

Onitio er førende i Norden inden for virksomhedernes respektive forretningsområder og har en ambition om at vokse yderligere sammen med partnere og kunder. Fra august 2023 har virksomheden over 1500 medarbejdere og vil have en forventet omsætning på næsten NOK 2 milliarder i 2023.

Den nye gruppe vil blive ledet af Malin Yrwing, som er Group CEO for InfoCare. Hun har tidligere erfaring fra AF-gruppen, Capgemini Consulting og Wilhelmsen Maritime Services.

Alle virksomheder vil være en del af samme gruppe under navnet Onitio. Onitio-navnet etableres i en overgangsfase fra oktober, og organisationsændringerne implementeres i 2023.

Nordens førende geografiske dækning

”Jeg glæder mig til at samle organisationen og lære nye dygtige kolleger at kende. Vi vil give koncernens nuværende og fremtidige kunder en robust partner med fuld nordisk tilstedeværelse, bred ekspertise og styrket leveringskapacitet. Vi samler mange dygtige fagfolk, fra nord til syd i Norden og kan derfor tilbyde lokal tilstedeværelse og nærhed til kunden. Onitio vil have kundeorienteret organisation fra salg til levering,” siger Malin Yrwing, ny administrerende direktør for Onitio.

Bredere produktsortiment

Onitio vil som en kollektiv gruppe levere en bred vifte af IT-tjenester og services. Onitio Technology Services skal levere installation, support og vedligeholdelse af IT og teknologisk udstyr i hele Norden. Onitio Workforce Services and Consulting leverer ressourcer og samlede bemandingsløsninger inden for IT, både gennem onsite-ressourcer og fjernsupport. Onitio Solutions vil levere løsninger i detailhandlen og tilstødende industrier. Konsulentydelser med ekspertise inden for Retail og IT tilbydes gennem Value Retail Consulting. Kundegrundlaget for den nye koncern er flere af de største virksomheder i Norden (både i den private og offentlige sektor).

"Denne kombination er industrielt korrekt og vil kunne tilbyde kunderne et bredere og bedre produkt- og servicetilbud. Vi har store ambitioner for Onitio som en klar nordisk spiller. Som aktiv ejer understøtter vi yderligere vækst gennem nye opkøb og organiske initiativer," siger Runar Kvåle, investeringsdirektør i Aars.

Kontakt:

Malin Yrwing
CEO Onitio
+ 47 454 24 689
Malin.Yrwing@infocare.com

 

Anne Kristiansen
PR & Kommunikation Onitio
+47 916 79 520
anne.kristiansen@infocare.com

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto