Ostatko palveluita vai ostatko ratkaisuja?

InfoCare -
14.9.2022

Monesti IT-alan yritykset ja palveluntoimittajat tarjoavat erilaisia palvelumalleja ja SLA:ta. Palveluita tarjotaan hyvinkin useasti, mutta entä se, mikä on loppukäyttäjän kannalta tärkein vaihtoehto eli nopea ratkaisu ongelmaan, minne se jää? Kun ostetaan palveluita ratkaisuiden sijaan, ei mietitä niitä välivaiheita, mitä ongelmatilanteessa käydään läpi. Sen sijaan, että odotetaan viikkotolkulla, että rikkinäinen läppäri saadaan yhdeltä palveluntarjoajalta toiselle, voitaisiin ongelma ratkaista yhden päivän aikana.

Jotta nopeat ja tehokkaat ratkaisut olisivat helposti saatavilla, on tärkeä löytää ratkaisukeskeinen palveluntarjoaja. Keskittämällä kaikki palvelut vain yhdelle palveluntarjoajalle säästetään aikaa tehokkaiden ratkaisuiden avulla. InfoCare tarjoaa nopean ja osaavan Service Desk -palvelun, jonka ensiratkaisuaste on jopa 92 %. Jos ongelma ei ole mahdollista ratkaista Service Deskin avulla, lähetetään se automaattisesti samantien lähituen tehtäväksi, jonka ensiratkaisuaste on 95,66 %. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja nopean ratkaisun ongelmaan.

Joten etsittekö te palveluita vai etsittekö te ratkaisuja?

InfoCaren kotimainen Service Desk ratkaisee loppukäyttäjän pulmat korkealla ensiratkaisuasteella ja nopealla vasteajalla mihin kellonaikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Monikanavainen tuki palvelee asiakkaita sähköpostin ja puhelimen lisäksi myös palveluportaalin ja chatin kautta. Palveluportaalin avulla on mahdollista tehdä määrämuotoiset tukipyynnöt laitteiden hankintaan, sovellusasennuksiin, käyttäjätunnustilauksiin, käyttöoikeuksien muutoksiin ja lisensseihin liittyen. Koska me uskomme tehokkaisiin ratkaisuihin, panostamme siihen, että suurin osa työpyynnöistä saadaan ratkaistua heti Service Deskissä etähallinnan avulla. Lähitukea vaativat palvelut reititetään InfoCaren omaan valtakunnalliseen palveluverkostoon.

Lähitukipalvelumme koulutetut asiantuntijat ratkaisevat ongelmat tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Laaja-alainen osaaminen varmistaa teknologian toimivuuden ja kustannustehokkaan palvelun asiakkaan toimipisteissä "kaikki kerralla kuntoon" -mentaliteetillä. Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti Suomessa ja koko Nordic- alueella, jopa kahden tunnin vasteajalla ja 24/7 palveluajalla. InfoCaren ratkaisut mahdollistavat asiakkaan työntekijöiden tehokkuuden ja tuottavuuden pysymisen korkealla.

Mieti jatkossa, että tekisitkin sopimuksen palveluntoimittajan kanssa, joka sitoutuu näihin ratkaisuihin tehokkaan palvelukokonaisuuden avulla. Me olemme ratkaisukeskeinen palvelutoimittaja. Meille tärkeintä on ratkaista ongelmat, jotta sinun työsi sujuvat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Pete Brusi, Toimitusjohtaja, InfoCare Oy
puh: 040 5869 320

Jori Sistonen, Palveluliiketoiminnan johtaja, InfoCare Oy
puh: 050 3161 093

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto