InfoCaren ammattilaiset: Henri Gornischeff

InfoCare -
3.5.2022

Tässä juttusarjassa tutustumme InfoCaren ammattilaisiin ympäri Suomen. He varmistavat, että tekniikka toimii ja yritysten arki rullaa 24/7/365.

Tässä juttusarjassa tutustumme InfoCaren ammattilaisiin ympäri Suomen. He varmistavat, että tekniikka toimii ja yritysten arki rullaa 24/7/365. Myynti- ja sopimuskoordinaattorimme Henri Gornischeff, tuttavallisemmin Henkka on työskennellyt meillä jo yli 15 vuotta. Mikä tekee Henkan työstä niin mukavaa ja merkityksellistä, että uraa InfoCarella on kertynyt jo näin pitkään?

Henkka, kerro vähän työnkuvastasi, mitä teet InfoCarella?

Olen myynti- ja sopimuskoordinaattori, joten käytännössä työhöni kuuluu paljon yhteydenpitoa potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Usein asiakas ottaa meihin yhteyttä, kun heillä on tarve jollekin palveluistamme. Kartoitan asiakkaan tilanteen, kerron mitä kaikkea me InfoCarella teemme ja kuinka voisimme palveluillamme asiakasta auttaa. Tehtäväni on kuunnella, kysellä, keskustella, ja etsiä juuri heille oikeat ratkaisut.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Työpäivät ovat hyvin erilaisia. Tyypillisesti päiviini kuuluu paljon palavereja, esimerkiksi sopimusneuvotteluja tai tuotantoon vientiin liittyviä läpikäyntejä tuotantotiimin kanssa. On tärkeää, että välitämme kaiken jo alkuvaiheessa huolella kartoitetun tiedon asiakkaan tilanteesta tuotantoon, jolloin työ alkaa sujuvasti ja arki saadaan rullaamaan mahdollisimman hyvin. Kun asiakas siirtyy myynnistä tuotantoon, projektitiimi huolehtii, että kokonaisuus siirtyy tuotantoon hallitusti.

“Kun työssä saa haastaa itseään ja olla sopivasti epämukavuusalueella, mielenkiinto pysyy yllä ja pääsee kehittymään.”
Olet ollut pitkään InfoCarella, mikä on saanut sinut viihtymään työssäsi niin hyvin?

Olen ollut InfoCarella jo yli 15 vuotta. Tulin alun perin esimiesrooliin ja viimeiset vuodet olen keskittynyt myyntiin, ja työskennellyt erityisesti uusien asiakkaiden kanssa. Kun työssä saa haastaa itseään ja olla sopivasti epämukavuusalueella, mielenkiinto pysyy yllä ja pääsee kehittymään. Meillä on myös tosi hyvä porukka töissä – rento meininki ja huumori kuuluu työpäiviin. Se on varmasti yksi syy, miksi olen näin kauan InfoCarella viihtynytkin. Kyllä se heijastuu myös asiakkaalle, jos meillä on töissä kivaa.

Mikä tekee työstäsi merkityksellistä?

On aika hienoa, kun monissa tilanteissa oivaltaa, että meidän kaverit varmistavat, että tämäkin arkinen asia toimii. Se konkretisoituu esimerkiksi, kun ruokakaupassa näen asentamiamme diginäyttöjä tai lääkärissä käydessäni tiedän InfoCarelaisten varmistavan, että lääkäri voi kirjoittaa reseptin ja tehdä työtään, kun koneet toimivat. Koen, että tekemämme työ todella on merkityksellistä.

Miltä näyttää teknologia-alan tulevaisuus?

Teknologian tuen tarve kasvaa koko ajan. Laitteita ja teknologiaahan on kaikkialla. Olemme teknologian varassa arjessamme jatkuvasti. Jos laitteet hajoavat tai yhteydet tökkivät, se näkyy heti ja aiheuttaa paitsi harmitusta myös nopeasti todellisia vaikeuksia muun muassa yrityksen liiketoiminnalle. Meille riittää hommia siis jatkossakin!

Kiitos haastattelusta, Henkka!

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto