InfoCare on kahdeksanneksi paras IT-alan yritys Suomessa

InfoCare -
22.9.2023

InfoCare jatkaa kasvuaan ja on noussut Tivi 250 -selvityksessä Suomen kahdeksanneksi parhaaksi IT-alan yritykseksi. InfoCare on jo useana vuonna myös jatkanut tuloksien parantamista.

Tivi 250 -selvitys listaa Suomen 250 suurinta tieto- ja viestintätekniikka-alan yritystä ja InfoCare on listalla taas huimissa luvuissa. Tivi 250 -listalle pääsyn alaraja jatkoi myös tänä vuonna tasaista nousuaan. Listalle pääsyyn vaadittiin vähintään 11,1 miljoonan euron liikevaihto. Tämä on uusi ennätys. Viime vuoden liikevaihdon perusteella olemme sijalla 131. 2021 olimme sijalla 159 ja 2020 sijalla 168. Liikevaihtomme koostuu pääsääntöisesti vain palveluista eikä laitekaupasta, joten siihen nähden liikevaihdontaso on erittäin vaikuttavaa. InfoCare siis jatkaa kannattavaa kasvuaan.

InfoCare ei jättänyt kylmäksi edes menestyjäpisteillään, joiden perusteella olemme sijalla kahdeksan. Menestyjäpisteet on kuutta eri tunnuslukua yhdistävä luokitus, jossa mitataan muun muassa yrityksen vakavaraisuutta, kasvua ja kannattavuutta. InfoCaren pistemäärä 84 (0–100) kuvaa kuinka monta prosenttia suomalaisista yrityksistä kyseinen yritys päihittää menestyksellään. Myös liikevaihdossa olimme top 30 suurimman kasvajan joukossa sijalla 18.

InfoCaren menestystä Tivi 250 -selvityksessä perustelee se, että olemme saaneet Suomen vahvimmat platina -sertifikaatin nyt kahdeksana vuonna peräkkäin. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Rating Alfa-luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille ja vain 9 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Suomen vahvimmat Platina -sertifikaatti todistaa myös sen, että InfoCare on kumppanina luotettava sen vakavaraisuuden vuoksi. Tämä mahdollistaa sen, että voimme kehittää palveluitamme ja tuoda uusia ratkaisuja asiakkaillemme. InfoCare takaa myös turvallisen työpaikan sen vakavaraisuuden myötä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Pitkäjänteinen työmme InfoCarella on tuottanut tuloksia, läpi haastavienkin aikojen. Haluammekin kiittää kumppaneitamme upeista yhteistöistä vuosien varrella. Menestystarinamme suuressa roolissa on myös erittäin ammattitaitoinen henkilöstömme, joka on mahdollistanut erinomaiset tuloksemme haastavissakin taloustilanteissa.

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto