InfoCare tukee Tukikummit-säätiön toimintaa

InfoCare -
15.12.2021

InfoCare tukee Tukikummit-säätiötä lahjoittaen nuoren elämään sisältöä ja merkitystä. Lahjoitetut rahat menevät 100% lyhentämättöminä perille.

Tukikummit-säätiön jokainen lahjoitus menee suoraan siihen tarkoitukseen, johon se on osoitettu. Säätiön tavoitteena on poistaa yksin jääminen ja tarkoituksettomuus lasten ja nuorten elämästä.

Suomessa joka vuosi 65 000 nuorta on vaarassa syrjäytyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.

Tukikummit-säätiö on jo vuodesta 2007 alkaen kerännyt varoja näille nuorille, jotka ovat putoamassa pois harrastuksista ja kaveriporukoista. Suurin osa avustuksista ohjataan harrastusten tukemiseen. Myös toisen asteen koulutuksessa tarvittavien oppimateriaalien hankkimista tuetaan. Hyvillä sosiaalisilla verkostoilla ja nuorena saadulla mahdollisuudella toteuttaa itseään on valtava merkitys lahjoitusten saajien koko elämään.

InfoCare tukee Tukikummit-säätiötä lahjoittaen nuoren elämään sisältöä ja merkitystä. Lahjoitetut rahat menevät 100% lyhentämättöminä perille.

Tukikummit-säätiö sai alkunsa vuonna 2007 Sauli Niinistön ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta sellaisten nuorten puolesta, jotka uhkaavat pudota yhteiskunnan ulkopuolelle. Toimintaan on tullut mukaan kasvava joukko ihmisiä, jotka haluavat konkreettisesti auttaa lapsia ja nuoria Suomessa ja samalla olla vakuuttuneita siitä, että apu menee sataprosenttisesti perille sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Lue lisää

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto