InfoCaren rooli kaupan alan ympäristössä

InfoCare -
6.12.2022

Oletko koskaan miettinyt kuka pitää huolen siitä, että me saamme hoidettua arkiset kauppaostoksemme ilman ongelmia?

InfoCare on mukana myös kaupan alalla ratkomassa teknologisia haasteita. Kaupan alan kriittisessä ympäristössä teknologiset haasteet on ratkottava tehokkaasti ja mutkattomasti. Kukaan ei todennäköisesti halua kauppareissullaan ikävää yllätystä, jossa kassapäätteet tai kassakone eivät toimi ja jono seisoo.

Mitä kaikkea me siis teemme kaupan alan ympäristössä? Helpompi olisi kysyä, mitä me emme tee. InfoCare nimittäin pitää huolen siitä, että niin maksupäätteet kuin kassalaitteetkin toimivat. Me ylläpidämme ja huollamme näiden laitteiden lisäksi myös kassakoneita, vaakoja, mainosnäyttöjä, itsepalvelulaitteita ja oikeastaan kaikkea teknologiaa, mitä kaupoista löytyy. InfoCare pitää huolen myös kaupan henkilöstöstä ja käyttäjätuesta. Nämä kaikki kuuluvat myös jatkuvan tuen piiriimme. Huolehdimme näiden laitteiden arvoketjusta asennuksesta ylläpitoon. Perinteisten laitteiden hallinnan, monitoroinnin, huoltojen ja ylläpidon lisäksi InfoCare on hoitanut usealle asiakkaalle kassalaitteiden vaihtoprojekteja, jossa kaikki kassalaitteet vaihdettiin uusiin.

Vähittäiskaupan digitalisaatio etenee hurjaa vauhtia ja fantastisen asiakaskokemuksen varmistaminen vaatii myös kokonaan uudenlaisia teknologisia ratkaisuja. Itsepalveluratkaisut, näytöt ja älypeilit, dynaaminen hinnoittelu, sekä erilaiset asiakkaan aisteja herättelevät ratkaisut ovat jo hyvin yleisiä. Joskus pöydällä on vasta ajatus uudesta konseptista, mutta sen siirtäminen paperilta kauppaan on vielä miettimättä. Kuka kartoittaa yhteistyökumppanit, mistä hankitaan laitteet, kuka suunnittelee kauppakohtaiset ratkaisut, asentaa ne ja ylläpitää läpi elinkaaren? Helppoa, me InfoCarella hoidamme!

Teknisenä tukena on niin Service Deskimme etätuki kuin myös valtakunnalliset lähitukipalvelut. Service Deskimme hoitaa kaikkia näitä laitteita etäyhteyksien avulla. Suomenkielisen ja kotimaisen tuen ansiosta asiakkaamme saavat nopean ja tehokkaan avun ilman kynnystä ottaa yhteyttä tekniseen tukeen. Sen lisäksi, että Service Deskimme ratkoo näitä teknisiä ongelmia etänä, he hoitavat laiteomaisuuden hallintaa, varastoinventaariota ja tilaavat varalaitteet asiakkaillemme rikkinäisen laitteen tilalle. Jos kaupan henkilöstöä tai teknisiä haasteita ei voida ratkoa etänä, lähettää Service Desk paikan päälle lähituen ammattilaisen, jotta ratkaisu ongelmaan saadaan tehokkaasti ilman viivästystä.

Kaupan ala pitää sisällään erittäin liiketoimintakriittisiä laitteita. Yhdenkin kassalaitteen tai maksupäätteet hajoaminen vaikuttaa merkittävästi liikevaihtoon ja asiakastyytyväisyyteen. Nopea reagointi ja koko Suomen kattava huolto pitää huolen siitä, että kaupassa asiointi sujuu mutkattomasti niin asiakkaan kuin henkilökunnankin näkökulmasta.

InfoCare suorittaa ennakoivaa ylläpitopalvelua tyypillisesti kaksi kertaa vuodessa, jolloin jokaisessa kaupassa käydään varmistamassa, että laitteet ovat kunnossa ennen kauppojen kriittisimpiä sesonkiaikoja, joulua ja juhannusta. Tämä pitää sisällään esimerkiksi kriittisten komponenttien puhdistamisen ja laitteiden toimivuuden tarkistamisen. Näin voidaan taata, että kassalaitteet ovat jatkuvasti toimintakunnossa ja ruuhkahuippuja ei rikkinäisten laitteiden takia pääse tapahtumaan.

Kun asiakkaalla on yksi selkeä kanava ja kumppani, joka hoitaa kaupan kaikki laitteet, voidaan taata niin nopea reagointi kuin myös nopea ratkaisu ongelmaan.  

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto