Laiteasennus ja -vaihtoprojektit suunnittelusta raportointiin

InfoCare -
18.12.2022

InfoCare hoitaa yli 75 000 palvelutapahtumaa vuosittain Suomessa, palvellen asiakkaita toimiala- ja laiteriippumattomasti aina nopeista yksittäisistä laitetoimituksista suuriin roll-out projekteihin valtakunnallisesti.

Tällä hetkellä projektit työllistävät InfoCarea erityisesti toimialoilla, joissa teknologia vaikuttaa suoraan liiketoimintaan. Bisneskriittiset palvelut kuten kassajärjestelmät ja itsepalvelulaitteet vaativat nopean tuen ja viankorjauksen tai vaihtolaitteen. Joissain projekteissa kyseessä voi olla jopa turvallisuuden vaarantuminen, kun teknologia linkittyy esimerkiksi elintarvikkeiden kylmäketjun valvontaan tai potilasturvallisuuteen. Tällöin on hyvä, että projekteja hoidetaan ja valvotaan 24/7.

InfoCare tekee projekteja muun muassa näillä toimialoilla & teknologioiden parissa:

”InfoCare toteuttaa projektit aina asiakkaan toividen mukaan joko täysin avaimet käteen periaatteella tai asiakkaan suunnitelman pohjalta.”

InfoCare hoitaa täysin avaimet käteen -projekteja, tarjoten valmiin ratkaisun aina projektipäällikköä ja projektinhallintaa myöten, mutta myös pienempiä projekteja, joissa suunnitelma tulee asiakkaalta. Useammasta eri toiminnosta koostuvat projektit vaativat määrätietoista projektinhallintaa ja hyvää yhteistyökykyä eri toimijoiden välillä. Parhaiten palvelut saadaan keskitetysti käyttöön asiakkaalle, kun InfoCare hoitaa sekä Service Desk että tuki- ja huoltopalvelut.

InfoCarella on osaajia moniin eri työtehtäviin. Projektit ovat aina tapauskohtaisia ja siksi on tärkeää tunnistaa, minkälaista osaamista kuhunkin tehtävään vaaditaan. Esimerkiksi uuden palvelun käynnistämiseen liittyy useita eri työtehtäviä.

Uuden palvelun käynnistämisen vaiheet:

Viimeisin projekti on toteutettu yhteistyössä Keskon kanssa, jossa InfoCare asensi digitaalisia mainosnäyttöjä kaikkiin keskon päivittäistavarakauppoihin ympäri suomen. InfoCare hoiti näyttöjen hankinnan, projektinsuunnittelun ja toteutuksen, kartoituksen sekä asennuksen. Tällä hetkellä InfoCare huolehtii myös näyttöjen jatkuvasta palvelusta kuten näyttöjen uudelleensijoittamaisesta ja huollosta.

Ovatko laiteasennus- tai vaihtoprojektit teillä ajankohtaisia? Ota siinä tapauksessa yhteyttä:

Pete Brusi

Toimitusjohtaja

040 5869 320

pete.brusi@infocare.com

Jori Sistonen

Palveluliiketoimintajohtaja

050 3161 093

jori.sistonen@infocare.com

We make technology work

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto