Miten teknologiset haasteet hoidetaan etätyöaikana?

InfoCare -
7.6.2023

InfoCare auttaa yritysten liiketoimintaa vähentämään kiinteitä kustannuksia kotikäyntien ja tehokkaan etätuen avulla.

Etätyöskentely on yleistynyt yhä enemmän ja hybridityömalli on monessa yrityksessä enemmän sääntö kuin poikkeus. Tämä on monelle työntekijälle loisto uutinen, sillä aikaa säästyy työmatkojen ollessa makuuhuoneesta työhuoneeseen. Yritykset ovat myös vähentäneet toimistotiloja sillä työt hoituvat etänä yhtä sukkelaan kuin toimistollakin. Monelle saattaa kuitenkin herätä kysymys siitä mitä tapahtuu, jos teknologia pettää etätyönaikana. Mitä jos ei ole toimistoa ollenkaan eikä IT heppua, joka ongelman ratkaisee? Mitäs sitten?

Kun työtavat muuttuvat, on pysyttävä muutoksen perässä. InfoCare tukee myös etätyöläisiä teknisissä haasteissa. InfoCaren tavoite on saada ratkottua ongelmia mahdollisimman paljon etänä. Service Deskimme palvelee asiakkaitamme yhtä tehokkaasti niin yrityksen toimistolla kuin myös kotitoimistolla. Ei ole siis merkitystä mistä asiakas soittaa vaan ongelma saadaan ratkottua aina yhtä tehokkaasti. Nykyteknologialla voidaan ottaa etäyhteys tehokkaasti käyttäjän laitteeseen etänä, joten valtaosa ongelmista voidaan hoitaa etäyhteyden avulla.

InfoCarelta löytyy myös valmiudet tehdä kotikäyntejä asiakkaan luona sopimuksen mukaan. Jos Service Deskimme ei voi ongelmaa ratkaista etänä, lähettää Service Desk paikalle lähituen ammattilaisen ongelman ratkaisemaan. Koska valtaosalla ihmisistä on mahdollisuus käydä toimistolla, sovitaan yleensä laitteen huolto tietylle päivälle asiakkaan toimistontiloissa. Mahdollisuus kotikäynteihin kuitenkin löytyy tarpeen vaatiessa, joten etätyöskentely ei ole este avun saamiselle ja lähituki laittaa teknologian toimimaan, olit sitten reissun päällä hotellissa tai etätöissä mökillä.

InfoCare auttaa myös yritysten liiketoimintaa vähentämään kiinteitä kustannuksia kotikäyntien ja tehokkaan etätuen avulla. Etätyön yleistyessä ei yrityksellä ole enää välttämätöntä ylläpitää toimistotiloja, jos työt sujuvat yhtä tehokkaasti etänä. Toimiston puute ei estä teknisen tuen saamista.

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto