Onitio - merkittävä uusi Pohjoismainen IT-yritys

InfoCare -
4.9.2023

Visman yritykset Exso AS, Value Retail Consulting AS ja EssCom AB yhdistyvät InfoCaren kanssa muodostaen uuden yrityksen uudella nimellä Onitio.

Onitio on johtava toimija Pohjoismaissa omalla liiketoiminta-alueellaan ja se pyrkii jatkamaan kasvuaan yhdessä kumppaneidensa sekä asiakkaidensa kanssa. Elokuussa 2023 Onitiolla on yli 1 500 työntekijää ja odotettavissa oleva liikevaihto tulee olemaan lähes 2 miljardia Norjan kruunua vuonna 2023.

Uutta konsernia johtaa Malin Yrwing, nykyinen InfoCaren konsernijohtaja. Hänellä on aikaisempaa kokemusta AF-gruppenilta, Capgemini Consultilta ja Wilhelmsen Maritime Servicesiltä.

Kaikki neljä yritystä sulautuvat samaan Onitio konserniin. Onition brändi vakiinnutetaan siirtymävaiheessa ja organisaatiomuutos valmistuu vuoden 2023 aikana.

 

Johtava Pohjoismainen maantieteellinen kattavuus

"Odotan innolla uuden organisaation kokoamista ja uusien kollegojen tapaamista. Tarjoamme konsernin nykyisille ja tuleville asiakkaille vahvan kumppanin, joka on läsnä kaikissa Pohjoismaissa, sekä laajan asiantuntemuksen ja parannellun kyvykkyyden toimittaa palvelutamme. Meillä on kattavasti ammattilaisia Pohjoismaissa, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota palveluitamme lähellä asiakkaitamme. Onitio tulee olemaan asiakaslähtöinen organisaatio myynnistä toimitukseen asti", sanoo Malin Yrwing, uuden Onition toimitusjohtaja.

 

Laajempi tuotevalikoima

Onitio tarjoaa laajan valikoiman IT-palveluita. Onitio Technology Services tarjoaa IT- ja teknisen laitteiston asennusta, tukea, ylläpitoa ja hallintaa koko Pohjoismaiden alueella. Onitio Workforce Services and Consulting toimittaa asiantuntijoita ja kattavia henkilöstöratkaisuja IT puolelle, sekä paikallisesti että etätuen kautta. Onitio Solutions tarjoaa ratkaisuja vähittäiskaupoille ja siihen liittyville aloille. Arvokasta asiantuntemusta vähittäiskaupan ja IT puolen aloilla tarjotaan Value Retail Consultingin konsulttipalvelujen kautta. Uuden konsernin asiakaskuntaan kuuluu useita suurimpia yrityksiä Pohjoismaissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

 

"Tämä yhdistelmä mahdollistaa meille laajemman ja paremman tuote- ja palveluvalikoiman tarjoamisen asiakkaillemme. Meillä on suuria tavoitteita erottua pohjoismaisena toimijana Onition myötä. Aktiivisena omistajana tuemme edelleen kasvua uusien yrityskauppojen ja orgaanisten aloitteiden avulla", sanoo Runar Kvåle, sijoitusjohtaja Aarsissa."

 

Malin Yrwing, Onitio CEO

 

Yhteystiedot:

Malin Yrwing

Onitio CEO

+ 47 454 24 689

Malin.Yrwing@infocare.com

 

Anne Kristiansen

Onitio PR &Communication

+47 916 79 520

anne.kristiansen@infocare.com

 

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto