Sinun ei tarvitse ymmärtää teknologiaa – me ymmärrämme

InfoCare -
4.5.2022

Meidän tehtävämme on ymmärtää teknologiaa, jotta sinun ei tarvitse. Teknologiapalveluiden hankkiminen voi tuntua työläältä, jos ei aivan osaa sanoittaa mitä tarvitsee. Osaava teknologiakumppani kyselee, kuuntelee, keskustelee ja etsii parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaan tilanteeseen. Lue, miten tiiviillä kumppanuudella mahdollistetaan sujuva arki ja mittavatkin projektit!

Teknologiapalveluiden hankkiminen voi tuntua haastavalta, jos ei osaa tarkalleen sanoittaa, millaisia palveluja tarvitsee. Ammattilaiset kuitenkin tuntevat teknologian mahdollisuudet, joten sinun ei tarvitse. Hyvä teknologiakumppani kuuntelee, kyselee ja selvittää asiakkaan tilanteen sekä mahdolliset haasteet, ja etsii parhaat mahdolliset ratkaisut.

Kun edessä on teknologiapalveluiden kilpailuttaminen tai palvelujen hankkiminen, voi tehtävä tuntua haastavalta, jos ei aivan tiedä mitä hakee. Mutta ei tarvitsekaan. Teknologian ammattilaisilla on syvä ymmärrys sen mahdollisuuksista ja osaava teknologiakumppani selvittää huolellisesti asiakkaan tilanteen ja mahdolliset haasteet, ja miettii, kuinka nämä ratkotaan.

Meillä InfoCarella myynti- ja sopimuskoordinaattorimme Henri Gornischeff on useimmiten ensimmäinen InfoCarelainen, jonka uusi asiakas kohtaa. Hänen työtään on kuunnella, keskustella ja selvittää, millaiset ratkaisut palvelevat asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. “Keskustelun kautta syntyy kokonaiskuva siitä, mitä ja mihin suuntaa halutaan lähteä kehittämään. Kun ymmärrämme, mikä on asiakkaan lähtötilanne ja mitkä ovat mahdollisia kipupisteitä, meidän on helpompi keksiä niihin ratkaisu”, kertoo Gornischeff.

”Jos jotain ei ole tehty ennen, se ei tarkoita, ettei se olisi mahdollista. Silloin mietitään, miten sen voisi toteuttaa.”

On toki tilanteita, jolloin asiakkaan tarpeeseen ei löydy valmista ratkaisua. Tällöin haetaan uudenlaisia tapoja toimia. Jos jotain ei ole tehty ennen, se ei tarkoita, ettei se olisi mahdollista. Silloin mietitään, miten sen voisi toteuttaa.

Kokonaisvaltainen kumppanuus mahdollistaa sujuvat suuretkin projektit

Hyvä ja tiivis yhteistyö sekä kokonaisvaltainen kumppanuus mahdollistavat myös laajojen kokonaisuuksien onnistumisen, tarvittaessa tiukassakin aikataulussa. “Yksi upea esimerkki onnistuneesta, kokonaisvaltaisesta teknologiakumppanuudesta on käynnissä oleva mittava projekti, jossa asennamme kaikkiaan 15 000 digitaalista näyttöä päivittäistavarakauppoihin ympäri Suomea. Projektissa on onnistuttu hienosti jokaisessa vaiheessa ja saimme luotua heti alussa asiakkaan kanssa todella hyvän yhteyden. Vaikka kyseessä on ollut iso projekti, on se edennyt suunnitellusti. Rekrytoimme pelkästään tähän projektiin 30 henkilöä, laitemäärä on valtava ja töitä tehdään ympäri Suomea. Haasteiltakaan ei ole vältytty, kun esimerkiksi koronapandemian takia laitesaatavuudessa on ollut ongelmia. Kaikesta huolimatta projekti on rullannut sovitun mukaisesti koko ajan eteenpäin ja tällä hetkellä olemme jopa vähän edellä aikataulusta”, kertoo Gornischeff.

Henri Gornischeff, myynti- ja sopimuskoordinaattori

Ratkaisemme joka päivä asiakkaidemme teknologisia haasteita asiantuntijoidemme osaamisella ja nopealla sekä joustavalla toiminnalla – oli kyse sitten bisneksen pyörittämisestä tai yhteiskuntamme kannalta keskeisistä toiminnoista, kuten terveydenhuollosta. Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto