Field Services

Vi leverer nordisk rækkevidde og skalerbarhed med lokalt kundefokus. Vores omfattende geografiske dækning, ekspertise og kompetencer, hjælper kunderne med at administrere, vedligeholde og transformere digitale teknologier.

Gennem vores omfattende servicenetværk, leverer vores Field Service landsdækkende i Danmark, Finland, Norge og Sverige, fra mere end 180 lokationer og sikrer support på stedet, inden for 4 timer og ned til 1 time for udvalgte kunder, i alle nordiske lande. Vores certificerede og højt kvalificerede teknikere løser mere end 400.000 arbejdsopgaver årligt.

Levering af Field Services på en bedre, hurtigere og smartere måde.

Vi tilbyder en komplet pakke af servicetilbud på tværs af et bredt produkt- og teknologisortiment. Vores avancerede servicestyringssystem, indeholder opdateringer i realtid fra vores field serviceteknikker, avancerede planlægnings- og forsendelsesløsninger til styring af servicehændelser samt, internetadgang og direkte grænseflader med større fragtfirmaer.

Vores serviceportefølje er modulopbygget, fleksibel og kan tilpasses til at imødekomme særlige servicekrav, der dækker hele hardwarens livscyklus.

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Success stories

Alle historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.