Projekter

Specialiseret i håndtering af små og store udrulningsprojekter, udstyrsforberedelser og skalering af virksomheder med erfarne projektledere.

Projektledelse:

Vi tager total kontrol over koordineringen af dit projekt og planlægger alt fra start til slut og sørger for, at hele driften kører problemfrit fra dag ét. Vores projektledere har stor erfaring med både små og store udrulnings- og implementeringsprojekter. Vi tager ansvar for hele projektforløbet og planlægger, tilrettelægger og følger op på projektet efter PRINCE2 principper. Projektstyring er nøglen til at drive vores succesfulde projekter. Vores mål er, at din virksomhed får de optimale resultater uden driftsforstyrrelser. Vi sikrer kvalitet gennem alle projektfaser og leverer i overensstemmelse med dine forventninger.

Prækonfiguration og levering:

I denne fase vil hardwaren blive forberedt, ved at installere software, nødvendige opdateringer og kundeindstillinger. Udstyret leveres enten af en partner eller en tredjepart, afhængigt af aftalen med kunden, og følger derefter detaljeret test og pilotprojekt i henhold til standardrutiner, der implementeres for at minimere risikoen for problemer og nedetid.

Udrulning og installation:

Effektiv og koordineret implementering af udstyr og løsninger, er nøglen til vellykkede projekter. Detaljeret planlægning og koordinering af transport, levering og installation på stedet, er afgørende for at undgå unødvendige forstyrrelser og nedetid for slutkunden.

Læs mere om projekter i vores kundesucceshistorier!

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Success stories

Alle historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.