Asennus ja käyttöönotto

Osaamme palvella asiakkaitamme aina nopeista yksittäisistä laitetoimituksista suuriin roll-out projekteihin. Vastaamme kokonaisuuksista tai tarjoamme asiakkaan projekteihin asiantuntijoita.

Laitteiden elinkaaren hallinta alkaa tehokkaalla käyttöönotolla. InfoCaren asennus- ja käyttöönottopalvelujen avulla suurienkin päätelaitemäärien käyttöönotto on vaivatonta, ja loppukäyttäjän työnteko jatkuu tehokkaana keskeytyksittä. Asennus ja käyttöönottopalvelu sisältää mm. tietokoneiden, tulostimien ja mobiililaitteiden sekä verkkolaitteiden asennuksia ja konfigurointia. Olipa kyseessä sitten uusien laitteiden asentaminen työntekijöille, laitteiden muuttaminen toimistosta toiseen, kvartaalivaihdot tai erilaiset rollout-projektit – me autamme mielellämme!

Yhdessä asiakkaan tarpeisiin valitut työvälineet mallinnetaan, vakioidaan ja esiasennetaan InfoCaren Vantaan esiasennuskeskuksessa. Varalaite- ja puskurivaraston avulla toimitamme laitteet jo saman päivän aikana käyttäjälle. Vakioinnin ja esiasennuksen avulla varmistamme, että käyttäjällä on heti laitteessaan oikeat sovellukset, tiedostot ja asetukset työn tehokkaaseen tekemiseen, eikä käyttäjän työaikaa kulu ohjelmien etsimiseen ja asentamiseen. Näin laite on sinulle avaimet käteen -käyttövalmiina. Käyttökoulutuksen avulla laitteen uudet ominaisuudet tulevat heti tutuksi ja työnteko on tehokasta.

Myös lähituessa hoidamme teknologian käyttöönottoon liittyvät palvelupyynnöt, uusien päätelaitteiden asennukset, vaihdot vanhojen laitteiden tilalle, sekä laitteiden asennukset käyttökuntoon loppukäyttäjille nopeasti ja tehokkaasti. Asennus ja käyttöönotto eli IMACD-palvelun termi muodostuu sanoista Install, Move, Add, Change and Dispose, eli palvelu kattaa koko laitteen elinkaaren.

IMAC-palveluun voit halutessasi valita:

Pähkinänkuoressa

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Success stories

Alle historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.