Teknisen tuen palvelut

Tekninen tuki ja ylläpitopalvelut paikan päällä (on-site). Koko Suomen kattava palveluverkosto nopealla asiakaskohtaisella vasteajalla 24/7 myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

InfoCaren käytön ja teknisen tuen palvelut takaavat yrityksellesi paikalliset ja luotettavat ylläpito- ja tukipalvelut. Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti Suomessa ja koko Nordic-alueella, jopa kahden tunnin vasteajalla ja 24/7 palveluajalla. Ratkaisemme IT-laitteiden käyttöön liittyvät vikatapaukset ja palvelupyynnöt joko etähallinnan avulla tai paikan päällä.

Käytön ja teknisen tuen avulla asiakkaan työntekijöiden työn tehokkuus ja tuottavuus pysyy korkeana. Huolehdimme teknologian kokonaisuudesta aina yksinkertaisista pyynnöistä vaativiin muutoksiin alan parhaita käytäntöjä noudattaen. Laaja-alaisen osaamisen avulla varmistamme teknologian toimivuuden ja kustannustehokkaan palvelun asiakkaan toimipisteissä. Tyypillisiä palvelutilanteita ovat selvitykset päätelaitteiden, toimistolaitteiden tai sovellusten vikatapauksissa sekä tarvittavien huoltopyyntöjen tekeminen kolmansille osapuolille.

Asiakasympäristön ylläpitoon nimetyt ja koulutetut asiantuntijat ratkaisevat ongelmat tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Palvelemme asiakkaitamme suomen ja englannin kielellä. Teknologian toimivuuden lisäksi haluamme tuottaa aina fantastisen asiakaskokemuksen, yhdellä käynnillä ja kaikki kerralla kuntoon mentaliteetillä.

Voimme tuottaa lähitukipalvelut yrityksellenne myös dedikoitujen asiantuntijoiden avulla. Asiantuntijapalvelussa asiakkaalle nimetään lähitukiasiantuntijat vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Asiantuntijapalveluiden avulla varmistamme sinun liiketoiminnan jatkuvuuden palveluiden ja projektien lisäksi myös ruuhkahuippujen, sijaisuuksien ja poissaolojen aikana. Tämä tuo joustavuutta ja nopeutta reagoida kysynnän muutoksiin, ja säilyttää kilpailukyky muuttuvien tarpeiden osalta.

Dedikoidut asiantuntijat toimivat vakituisesti ennalta sovitussa asiakkaan toimipisteessä, joko InfoCaren tai asiakkaan työnohjauksen alaisuudessa. Asikkaalle dedikoitu paikallinen lähitukiasiantuntija suorittaa sovitun mukaisesti muiden lähituen palvelukokonaisuuksien mukaisia työtehtäviä, kuten teknisen tuen ja ylläpidon palvelut, käyttöönottopalvelut sekä huolto- ja korjauspalvelut. Dedikoituja asiantuntijapalveluita voidaan hyödyntää mm. seuraavasti:

Pähkinänkuoressa

• Ammattitaitoiset ja asiakaslähtöiset IT-asiantuntijat
• Valtakunnallinen palveluverkosto ja yli 25 toimipistettä
• Työpyyntöpohjainen tai dedikoitujen asiantuntijoiden palvelumalli
• 24/7 saatavuus ja nopea 2-4h vasteaika
• 96,1% palvelutaso
• 96,8% kerralla kuntoon
• 4,46/5 asiakastyytyväisyys

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Success stories

Alle historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.