Prosjekter

InfoCare er spesialister på å håndtere små og store utrullingsprosjekter, forberedelse av utstyr og sampakking til utsending og skalering av virksomheter med erfarne prosjektledere.

Prosjektledelse:

Vi tar full kontroll over koordineringen av ditt prosjekt og planlegger alt fra a til å, for å sikre at hele prosessen går sømløst fra første stund. Våre prosjektledere har lang erfaring med både små og store utrullings- og implementeringsprosjekter. Vi tar ansvar for hele prosjektsyklusen og vil planlegge, organisere og følge opp prosjektet i henhold til PRINCE2-prinsippene. Prosjektledelse er nøkkelen til å drive våre vellykkede prosjekter. Vårt mål er at din virksomhet oppnår best mulige resultater uten driftsforstyrrelser. Vi sikrer kvalitet gjennom alle fasene i prosjektet, og leverer i henhold til dine forventninger.  

‍Forhåndskonfigurering og levering:

I denne fasen, vil maskinvaren bli forberedt ved å installere programvare, nødvendige oppdateringer og kundeinnstillinger. Utstyret blir levert enten av en partner eller av en tredjepart, avhengig av hva som er avtalt med kunden, og deretter følger detaljert testing og pilotering i henhold til standard rutiner som er iverksatt for å minimere risikoen for problemer og nedetid.  

Utrullinger og installasjon:

Effektiv og koordinert utplassering av utstyr og løsninger er en nøkkel for vellykkede prosjekter. Detaljert planlegging og koordinering av transport, levering og installasjon på stedet er avgjørende for å unngå unødvendige forstyrrelser og nedetid for sluttkunden.

‍Les mer om våre prosjekter i våre kundesuksesshistorier!

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Success stories

Alle historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.