Projekt

Specialiserade på att hantera mindre och större projekt samt konfiguration av hårdvara med ett resursteam av erfarna projektledare finns vi här för att hantera ditt projekt.

Projektledning:

Vi tar fullt ansvar för samordningen av ditt projekt och planerar allt från ax till limpa samt säkerställer att allt löper smidigt från dag ett. Våra projektledare har lång erfarenhet av såväl mindre som större utbyggnads- och implementationssprojekt. Vi planerar, organiserar och följer upp projektet enligt PRINCE2-principen och vår målsättning är att säkerställa optimala resultat för vår kund, utan störningar i verksamheten. Vi säkrar kvaliteten i alla projektfaser.

Konfigurering och leverans:

Hårdvaran förbereds genom installation av programvara, hantering av uppdateringar och kundinställningar. Hårdvaran levereras antingen av en partner eller av tredje part; anpassat utefter vårt avtal med dig som kund. Vi utför detaljerad testning och styrning enligt standardrutiner vilket minimerar risken för störningar och driftstopp och säkrar ett kvalitativt slutresultat.

Planering och installation:

Effektiv och samordnad användning av hårdvara och tjänster är en nyckel till framgångsrika projekt. Vi utför detaljerad planering och samordning av transport, leverans och installation på plats vilket är avgörande för att undvika störningar och driftstopp.

Läs gärna om några projekt vi genomfört i våra kundcase-berättelser!

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Success stories

Alle historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.