InfoCare har leveret over 70.000 aktiviteter og flere projekter for Danske Bank

Asiakasviittaus -
Case -
Case -
Case -
Case -
Danske Bank

InfoCare har leveret slutbrugerservice til Danske Bank i mange år. InfoCare underskrev i 1. kvartal 2022 en ny servicekontrakt med Danske Bank. Læs mere om Danske Bank og InfoCare her.

Danske Bank er en nordisk bank og Danmarks største bank. Banken betjener privat- og erhvervskunder og store institutionelle kunder. Bankens kernemarkeder er Danmark, Norge, Sverige og Finland.

InfoCare har leveret slutbrugerydelser til Danske Bank i mange år og som direkte leverandør siden begyndelsen af 2017.

InfoCare underskrev i 1. kvartal 2022 en ny servicekontrakt med Danske Bank. Danske Bank har +15.000 brugere på tværs af +200 lokationer, og Danske Bank søgte en partner, med en agil tilgang og et professionelt setup til, at understøtte alle slutbrugere og styre lagerfunktioner.

InfoCare har leveret over 70.000+ aktiviteter og flere projekter som en integreret del af slutbrugerdriften i Danske Bank.

Michael Ullitz, chef for Slutbrugerenheden onsite, Danske Bank;

Danske Bank havde en 5-årig aftale med InfoCare, som udløb marts 2022. Vi startede en udbudsproces maj 2021 med det formål at have en udvalgt leverandør 31. december 2021.

Vi ledte efter en leverandør, der kunne tilbyde en fleksibel løsning til break/fix og IMAC-services i Norden. InfoCare blev valgt for en ny 5-årig kontraktperiode primært på grund af:

InfoCare har været meget fleksible i forhold til at hjælpe os med, at etablere 7.000 flexpladser i Storkøbenhavn med kort varsel. InfoCare formåede at lokalisere +20 årsværk, og styre projektet inden for en periode på 3 måneder.

I det daglige oplever vi en god service fra sager som opsætning af én pc, til flytning af flere hundrede arbejdspladser og til håndtering af udskiftning af gamle pc'er på en ny måde.

Vi har altid oplevet en stor professionalisme og hjælpsomhed.