Samarbejdet mellem InfoCare Service A/S og GreyIT ApS

Asiakasviittaus -
Case -
Case -
Case -
Case -
GreyIT

GreyIT ApS ønsker at levere den bedst mulige service på markedet, og derfor er InfoCare Service A/S den perfekte samarbejdspartner. Læs mere om GreyIT og InfoCare her.

GreyIT's kerneforretning, er en IT full-service leverandør til mellemstore virksomheder, baseret på IT-produkter og teknologier fra de markedsledende producenter, samlet med ydelser fra underleverandører inden for Operations/User Support, Monitoring, Patch Management og Hosting (On-Prem/Cloud) og efter mottoet "Best Man For The Job".

Via GreyIT's Webshop kan du også finde stort set alt IT-udstyr blandt ca.  1,4 millioner unikke varenumre; Denne webshop er således en af de mest omfattende i Danmark.

Hos GreyIT ApS tilbyder vi at tage det fulde ansvar for vores kunders IT-installation (on-prem/Cloud); Inkl. Vedligeholdelse og support af al hardware, netværk og alle brugere.  For at kunne yde den bedst mulige service til vores kunder, har vi valgt at indgå i et tæt og strategisk samarbejde med InfoCare Service A/S.

InfoCare Service A/S kan tilbyde OnSite teknikere og IT-konsulenter i alle hjørner af Danmark, med meget kort svartid. Det er en fordel for vores mange kunder, og InfoCare Service A/S er derfor den rette samarbejdspartner for en virksomhed som os.

Den bedst mulige service på markedet

GreyIT's samarbejde med InfoCare Service A/S, omfatter blandt andet "Full-Service" til deres kunder incl. Niveau 1, 2 og 3 Brugersupport samt en hel del ad hoc-opgaver.

GreyIT ApS ønsker at levere den bedst mulige service på markedet, og derfor er InfoCare Service A/S den perfekte samarbejdspartner for os og alle vores kunder.

"Vi får flere og flere kunder, der bare vil have "one stop shop", med et tilbud om en bred vifte af IT-produkter, samt løsninger og teknologier samlet sammen med services og support omkring disse.", siger John G. Ravn, CEO & Founder i GreyIT ApS.