netIP indgik et samarbejde med InfoCare for at sikre udskiftningsservice inden for 4 timer

Asiakasviittaus -
Case -
Case -
Case -
Case -
netIP

netIP leverer hardwaren til alle Kop & Kande butikker og har indgået et samarbejde med InfoCare, for at sikre optimal service. Læs mere om partnerskabet her.

netIP's hardware er tilgængelig i alle Kop & Kande butikker. De sørger for Kop & Kandes kasseapparatsystem, (POS – salgssted), som en service. Dette skal udskiftes inden for få timer og kan ikke altid gøres eksternt, hvorfor netIP samarbejdede med InfoCare.

netIP ønskede at opnå hardwareudskiftning på steder inden for maksimalt 4 timer. Det er primært hardwareudskiftning, som er det, de har brug for hjælp fra InfoCare til. Det gælder blandt andet lokationer i Grønland, Færøerne og resten af Danmark (også Bornholm).

"Vi kunne ikke have løst denne sag med hardware-as-a-service uden InfoCare".

InfoCare er altid på forkant

netIP er mere end tilfreds med, hvordan InfoCare kategoriserer sager. De oplever, at når de får mange cases på noget specifikt, er InfoCare gode til at synliggøre det. På denne måde kan netIP lettere løse problemet alene og analysere tendenserne vedrørende noget, der er ved at gå galt.

"InfoCare er altid på forkant, og vi kunne sandsynligvis ikke forudsige problemerne uden dem."

Peter Bjørndal, leder af Projekt & Planlægning netIP;

"Vi er meget tilfredse med den hurtige responstid, som sikrer, at vi altid kan betjene vores kunder ordentligt og sikrer, at brugerne har en høj oppetid. Så selvom vi har flere afdelinger forskellige steder i Danmark, er der mange situationer, hvor vi ikke kan nå det i tide – derfor bruger vi InfoCare."