InfoCare maanlaajuiseen yhteistyöhön Keskon kanssa

Asiakasviittaus -
Case -
Case -
Case -
Case -
Kesko

InfoCare Oy:n ja Kesko Oyj:n puolentoista vuoden mittaisessa projektissa asennetaan 15 000 digitaalista markkinointinäyttöä kaikkiin Keskon päivittäistavarakauppoihin ympäri Suomen. InfoCare toimii projektissa keskeisenä kumppanina.

InfoCaren ja Keskon lokakuussa 2021 alkaneessa projektissa tullaan asentamaan kaikkiin Keskon päivittäistavarakauppoihin konseptin mukaiset, digitaaliset markkinointinäytöt. Kyseessä on laaja ja merkittävä hanke, joka työllistää paitsi InfoCaren ammattilaisia, myös monia muita toimijoita. InfoCare vastaa näyttöjen myymäläsuunnittelusta ja asennuksista sekä koordinoi laite- ja telinetoimittajien yhteistyötä ja logistiikkaa. ”Myymälöihin tullaan asentamaan valtakunnallisesti suuri määrä digitaalisia näyttöjä. Projekti käsittää useita eri työvaiheita ja sitä varten on myös rekrytoitu ja koulutettu henkilöstöä, jotta mittava asennuskokonaisuus voidaan toteuttaa tehokkaasti ja laadukkaasti”, InfoCaren myynti- ja projektikoordinaattori Henri Gornischeff avaa.

InfoCaren tehtävänä on varmistaa, että sovitussa aikataulussa pysytään. Toimitusprojektin on määrä valmistua joulukuun 2022 loppuun mennessä. ”Projekti on vaatinut tarkkaa koordinointia. Tiimityöskentely ja saumaton viestinkulku kaikkien toimijoiden välillä on erityisen tärkeää. On oltava valmius muuttaa suunnitelmia ja resursseja sekä reagoida nopeasti äkillisten tilannemuutosten, esimerkiksi sairauspoissaolojen tai tavarantoimitusongelmien edessä. Globaali laitesaatavuus on tehnyt projektista haasteellisen, mutta projektin eteneminen on pystytty turvaamaan. Yhteistyö kauppiaiden kanssa on toiminut hyvin ja asentajille annetaan työrauha”, Gornischeff kertoo.

InfoCare tuottaa Keskolle näyttöjen ylläpidon ja huollon maanlaajuisesti myös asennusprojektin valmistuttua. Ongelmatilanteissa ja mahdollisissa laitteiden rikkoontumisissa kaupat saavat avun nopeasti.

”Projektin aloitus oli kaikille toimijoille hyvin työllistävä globaalin laitesaatavuuden ongelmien vuoksi. Tiiviin yhteistyön kautta saimme ongelmat ratkaistua. InfoCaren suunnittelu- ja asennustiimit eri puolilla Suomea ovat ymmärtäneet Keskon tahtotilan erinomaisesti. Nyt odotan innolla levitysprojektin etenemistä”, toteaa projektijohtaja Johanna Väänänen Keskolta.

”Olemme ylpeitä, kun saamme olla mukana tukemassa Keskon uuden konseptin käyttöönottoa. Molempien yritysten vahvuudet on hienosti valjastettu tähän projektiin ”, kertoo InfoCaren toimitusjohtaja Pete Brusi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Pete Brusi, toimitusjohtaja, InfoCare Oy, puh. +358 40 586 9320, pete.brusi@infocare.com

InfoCare
InfoCare Group on Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Yhtiö on perustettu vuonna 2004. Helpotamme asiakkaidemme arkea selkeillä tieto- ja toimistotekniikan ratkaisumalleilla. Tarjoamme edistykselliset elinkaaripalvelut, huoltopalvelut sekä lähituki- ja Service Desk -palvelut.

Kesko Oyj
Kesko Oyj on suomalainen kaupan alan palveluyritys ja pörssiyhtiö, jonka toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskolla on kolme toimialaa: päivittäistavarakauppa, rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä autokauppa.