Reis enkelt med Entur ved hjelp av Telia og InfoCare

Asiakasviittaus -
Case -
Case -
Case -
Case -
Telia og Entur

Telia er viktig InfoCare partner, les mer om et av våre prosjekt sammen med dem.

Telia Norge er et ledende teknologiselskap med 2.300 ansatte. Telia leverer løsninger for forretningskritisk kommunikasjon, og InfoCare hjelper til med å få det til å fungere. Vi har en fantastisk historikk med prosjekter sammen med Telia. Derfor var valget enkelt når Telia skulle levere oppgraderte WAN-løsninger til alle billettautomatene til Entur.

Det var en grunn til at ord som effektivitet, koordinering og driftsstabilitet ble gjentatt igjen og igjen. InfoCare har høy kompetanse innen prosjektledelse, logistikk og bred teknisk kunnskap blant sine teknikere. InfoCare har er sertifisert iht. ISO 9001 for kvalitet og ISO 14001 for miljø.

Oppgradering av 216 billettautomater og 22 kontantautomater med 4G-rutere, på 123 stasjoner i hele Norge.

Innenfor en tidsramme på en måned, oppgraderte 29 teknikere fra InfoCare 216 billettautomater og 22 kontantautomater med 4G-rutere, på 123 stasjoner over hele landet. Noen billettautomater har også blitt utstyrt med eksterne antenner. I tillegg har InfoCare kartlagt, dokumentert og oppgradert syv Entur-kontorer med totalt 44 nye Cisco Meraki aksesspunkter og 34 Cisco Meraki switcher.

Koordinering og planlegging aktivitetene krever erfaring og ekspertise.

I løpet av prosjektet har vi bistått Telia og Entur med:


Prosjektleder Thomas Brekke fra Telia Enterprise, Norge

«Når Telia skulle implementere WAN for Entur til alle billettautomatene i Norge, var InfoCare et naturlig valg av partner basert på våre tidligere erfaringer. InfoCare leverer arbeid av høy kvalitet. InfoCare leverer alltid til avtalt tid, de leverer i henhold til budsjett, og de rapporterer kontinuerlig i henhold til oppsatt rapporteringsplan forberedt av oss. I Entur prosjektet hadde vi veldig kort utrullingstid, men de leverte som alltid i tide».

InfoCare også et pågående prosjekt med Telia Enterprise og sluttkunden Posten Norge AS, der det skal installeres trådløse aksesspunkter på 1.400 lokasjoner.