Internet of Things (IOT)

Verkkoon kytketyillä laitteilla kerätään dataa ja tavoitellaan parempia toimintatapoja. InfoCare varmistaa teknologian toimivuuden, jotta datan keräys on oikea-aikaista ja sujuvaa, ja yhteydet toimivat.

Verkkoon kytketyillä laitteilla kerätään dataa ja tavoitellaan uusia, parempia toimintatapoja ja uutta liiketoimintaa. Vuoteen 2021 mennessä laitteiden määrän odotetaan tuplautuvan ja markkinan olevan Pohjoismaissa yli 17 miljardia. Suurinta kasvua on nähtävissä älykkään rakentamisen ja liikenteen sektoreilla.

InfoCare varmistaa teknologian toimivuuden, jotta datan keräys on oikea-aikaista, sujuvaa ja yhteys toimii verkon yli. Hoidamme mm. mikrosirujen, sensoreiden, teknisten laitteiden sekä monimutkaisempien kokonaisuuksien asentamisen, valvonnan ja hallinnan sekä järjestelmäylläpidon. Tuotamme merkki- ja teknologiariippumattoman kokonaispalvelun sinun IoT-ratkaisun elinkaaren hallintaan, jossa InfoCaren 24/7/365 toimiva Service Desk valvoo ja etähallitsee laitekantaasi, sekä valtakunnallinen lähitukiverkosto varmistaa teknologian käyttöönoton ja toimivuuden.

IoT-projekti on usein uniikki ja kokonaisuus lepää monen toimittajan varassa, näin ollen tuotettavista palveluista neuvotellaan aina ratkaisukohtaisesti. Vahvan teknisen osaamisemme turvin olemme mielellämme mukana varmistamassa, että moniulotteinen kokonaisuus syntyy toimivana ja etsimässä asiakkaan kannalta suurinta lisäarvoa.

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Succeshistorier

All historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser