Service Desk

InfoCaren huippukorkean ensiratkaisuasteen keskitetty yhteyspiste asiakkaidemme loppukäyttäjille eri kanavista tulevien tukipyyntöjen hallintaan 24/7/365.

InfoCaren kotimainen Service Desk ratkaisee loppukäyttäjien pulmat huippukorkealla ensiratkaisuasteella ja nopealla vasteajalla. Digitalisaatio on muuttanut tietotyön vaatimuksia ja siksi palvelemme sinua missä tahansa ja milloin tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Service Desk toimii keskitettynä kontaktipisteenä (SPOC), jossa työpyyntöjen ratkaisun lisäksi myös neuvomme ja opastamme käyttäjiä. Service Desk omistaa työpyynnöt niiden koko elinkaaren ajan ja vastaa niiden päästä päähän hallinnasta luonnin, selvittämisen, seurannan ja ratkaisun osalta. Halutessasi hallinnoimme yrityksesi kolmansia osapuolia, reititämme työpyyntöjä eteenpäin ja seuraamme puolestasi niiden edistymistä.

Asiantuntijoillamme on vahva kokemus eri päätelaitteista, käyttöjärjestelmistä, yleisimmistä toimistosovelluksista ja verkkoympäristöistä. Service Desk -palvelumme toimii ITIL v4 parhaiden käytäntöjen mukaisesti noudattaen häiriönhallinnan, palvelupyyntöjen, ongelmanratkaisun ja muutoshallinnan prosesseja. Työpyyntöjen ratkaisussa käytetään nykyaikaisia monitorointi- ja etähallintaratkaisuja. Ennakoivan kunnossapidon mallissa keskitetyn hallinnan, monitoroinnin ja automaation avulla laite- sekä sovellusympäristöä ylläpidetään, päivitetään ja korjataan pro-aktiivisesti jo ennen kuin ongelmat ilmenevät käyttäjälle.

Service Deskin monikanavainen tuki palvelee sinua sähköpostin ja puhelimen lisäksi myös palveluportaalin ja chatin kautta 24/7/365.

Palveluportaalista voit helposti tehdä määrämuotoiset työpyynnöt laitteiden hankintaan, sovellusasennuksiin, käyttäjätunnustilauksiin, käyttöoikeuksien muutoksiin ja lisensseihin liittyen. Myös yrityksen erilaiset prosessit ja hyväksyntäketjut, kuten uuden ja lähtevän työntekijän prosessit tunnuksia ja laitetilauksia myöten on helppo mallintaa ja hallita yhden palvelupyynnön kautta. Portaalista löydät keskitetysti myös häiriö- ja huoltotiedotteet, laiterekisteritiedot sekä ratkaisutietokannan.

Meille tärkeintä on teknologian toimivuus ja käyttäjän tyytyväisyys. Siksi panostamme siihen, että suurin osa työpyynnöistä saadaan ratkaistua heti Service Deskistä etähallinnan avulla. Lähitukea vaativat palvelupyynnöt reititämme älykkäästi InfoCaren omaan valtakunnalliseen palveluverkostoon. Uskomme että yhdistelmä moderneja työkaluja ja huippuosaavaa henkilökuntaa saa teknologian toimimaan!

Katso videoilta, miten Service Deskin esimies Niko Mäkipaakkanen ja COO Jori Sistonen esittelevät InfoCaren SPOC Service Deskiä!

Pähkinänkuoressa

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories
No items found.

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Succeshistorier

All historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.