IT Resurssit

”Meillä on sinun tarvitsemasi asiantuntemus. Tarjoamme IT asiantuntijoita asiakkaan lyhyen ja pitkän aikavälin osaamistarpeisiin.”

Koko meidän 35 vuotisen historiamme ajan Pohjoismaissa, InfoCare on kehittänyt asiakkaiden liiketoimintaa ja palvelumalleja. Harvat yhtiöt pystyvät vastaamaan meidän asiantuntijuutta, maantieteellistä kattavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Näillä tekijöillä autamme asiakkaitamme menestymään, kasvamaan ja turvaamaan palveluiden toimintavarmuus.

 

Asiantuntijanvuokraus on erittäin tehokas tapa täydentää yrityksen omaa osaamista tai vastata erilaisiin muuttuviin resurssitarpeisiin. Myös ylläpidettävän ympäristön kriittisyydellä on iso vaikutus siihen, kuinka tärkeää on, että asiantuntijat ovat jatkuvasti turvaamassa työntekijöiden ja työ-ympäristöntoiminnan jatkuvuutta.

InfoCaren dedikoitu lähitukiasiantuntija pystyy suorittamaan asiakkaalle laaja-alaisesti lähituen palvelukokonaisuuden mukaisia työtehtäviä, kuten käytön ja teknisen tuen palvelut, asennus- ja käyttöönottopalvelut sekä huolto- ja korjauspalvelut. Kaikki kerralla kuntoon.

 

Autamme sinua määrittelemään osaamistarpeen ja tarjoamme dedikoidun IT-asiantuntijan sovitulla osaamisella halutuksi ajanjaksoksi, päivä-, viikko- taikuukausitasolla.

IT-asiantuntijapalvelut:

Last ned fil

Download file

Nedladdning fil

Download filen

Lataa tiedosto

Success stories

All stories
No items found.

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Succeshistorier

All historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser
No items found.