IT Resurssit

Meillä on sinun tarvitsemasi asiantuntemus, antamalla IT asiantuntijoita väliaikaiseen henkilöstöhallintoon, pitkäaikaisilla ja lyhytaikaisilla sopimuksilla.

Koko meidän 35 vuotisen historiamme läpi Pohjoismaissa, InfoCare on kehittänyt liiketoiminnan käsitettä ja palvelumallin tulevaisuutta varten. Harvat yhtiöt voivat vastata meidän historiaamme, maantieteelliseen kattavuuteen ja resursseihin, mitä on käytetty yhdistämään asiantuntijoita ja liiketoimia, joilla on madollisuudet kasvaa, menestyä ja turvata heidän palvelujensa toimitus.

Kokemuksen ja työvoiman tarve voi vaihdella. InfoCare:llä on resursseja kumpaankin paikan päällä oleviin resursseihin ja etätukeen, erilaisilla pätevyyden asteilla riippuen tarpeesta ja kiireellisyydestä. Me voimme olla yksittäinen kontaktikohta sinulle ja käyttäjälle, johtaen puhelinsoittoja ja tapahtumia, tai me voimme olla sinun teknisenä 2. linjaa tukevana apuna.

Meidän henkilöstöjärjestelmämme tekee töitä hyvin monen erilaisen asiakkaan kanssa, ja heillä on aina mielessä, miten jättää hyvä loppukokemus käyttäjälle, mikä kattaa suuren määrän palveluja ja teknologiaa.

Success stories

All stories

Suksesshistorier

Alle historier

Asiakaskokemus

Katso kaikki

Succeshistorier

All historier
No items found.

Kundcase

Alla berättelser